onsdag 18 februari 2015

Planering och pusslande

Vi har mest haft det ledigt och skönt. Städat lite och pusslat en del. Ja, inte Sandras pussel då, utan alla lösa planeringar som hänger i luften nu innan det blir ordning i redan.

Assistansbolaget hade att göra med ett schemaförslag för att få ihop allas tider, innan vi kan planera Sandras schema ordentligt. Sandras schema är en av dom viktigaste punkterna på planeringsdagen. Efter det kan vi gå vidare och förhoppningsvis få lite ordning för Sandra också, hade vi tänkt.

Just nu är allt nytt för alla, och det är så klart inte precis lätt att få ihop alla bitarna. Men mycket planering lär det behövas i början, sen tror jag det kommer bli bra med tiden. För Sandra är det väldigt mycket nyheter som väntar, men det känns som det kommer bli bättre så fort vi är igång. Ny verksamhet, nya lokaler och ny personal på samma gång kommer säkert att bli tufft, men med struktur, samarbete och välplanerat schema så fixar hon det säkert. Fast vi räknar med lite bakslag på vägen.

Jag har just fått rapport från assistanshåll om en trött och lite förkyld tjej, så det blir till att vara hemma för hennes del resten av veckan. Förkyld är hon inte särskilt ofta, och ibland vänder det innan det bryter ut, men vila är ju inte fel hursomhelst.

Nu har jag lite att hinna här innan jag ska hämta hem damen, eftersom hon blir hemma resten av veckan. Morgondagens sysslor måste hinnas idag, och i helgen väntar förhoppningsvis andra roligheter J


Må gott!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår att det kommer bli jobbigt med alla förändringar,men om allt är anpassat så bör det gå riktigt bra det tror iaf jag.
Var fotade du metallspån?Studiebesök i verkstad?
Ha det gott!
Annette