söndag 1 februari 2015

Sänkta krav

Jag hann inte förbereda nåt inlägg igår, men å andra sidan hände inget av intresse ändå, så det kvittar väl antagligen. Och lite hinner jag nog få till ändå, för Sandra har inte vaknat än.


Gårdagen var skör, som helgerna brukar nuförtiden då den mesta energin går åt på vardagarna. Vi kan inte ställa några extra krav, utan lägger ribban på en låg nivå redan från början. Vi är nöjda om vi kan behålla krav som dricka vatten, äta, gå på toa och duscha.

På eftermiddagen var det en hel del otåligt stönande och ingen kom på vad som felade. Nåt var det Sandra försökte säga, men det är inte lätt när det inte går att få fram vad man vill. Ibland hjälper det att ge henne papper och penna, men igår var det inte riktigt läge för nånting. Vi försökte få henne till toan, men hon satt kvar och stönade i soffan. När det var dags för mellis i köket gick det över, kanske var hon hungrig?!

Toa och badrutiner gick bra, och chips-myset till kvällen med. Inga konstigheter och ganska nöjd och glad. Kvällsrutinerna klarades också av utan missöden, och sen sov Sandra bra hela natten. Så skönt dom gånger hon kan sova ikapp sig och slipper bli sjuk, eller övertrött.


Idag blir det ännu en lugn dag. Sandra har bestämt att hon ska göra en teckning som hon vill skicka till nån hon saknar… Sen ville hon pussla, så då gör vi det, förstås. Vi har bestämt enkel mat idag med, så vi hinner pussla en stund innan det är dags att fixa lunch.

Sen ska bara korttidsväskan packas inför morgondagen, och så har den här dagen, och hela helgen gått i ett enda nafs. Ni får ha det så bra, ni som kikar in här!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Ni är bara bäst på att se Sandras behov och anpassa på ett suveränt sätt!!

Saaaaaknaaaaaarkraaaaaam! ♥
//Bellan