onsdag 25 februari 2015

Ledighetsslapp och sjukor

Det var en skön ledig dag vi hade igår. Solen sken och fåglarna kvittrade, så det blev en prommis på förmiddagen, och en till på eftermiddagen. Kameran var med, men användes inte. Våren kändes mer än syntes, så det fanns inte så mycket att fota i slaskblasket. Så mycket mer hände inte. Mest slappa och spotify, faktiskt.

Till kvällen blev det lite smått och gott i tv-soffan med ett glas vin. Tur att vi kom ut på lite nyttigare promenader under dagen iallafall. Inte så bra för figuren att ha två helger i veckan med mest slapp och godsaker…

Från Sandras håll har jag inte hört nånting, så jag vet inte alls hur det har gått och hur hon mår. Men en uppdatering från korttids fb-sida visade på en nöjd tjej, just då iallafall. Det såg ut som om det vankades fika, och det är ju inte så dumt, ibland.

Idag kommer hon hem och sen är hon ledig resten av veckan. Imorgon ska jag iväg på planeringsdag inför upplägget av den dagliga verksamheten, och på fredag har vi en ledig dag inbokad sedan tidigare.


Ni minns att det var på håret som jag kom iväg i helgen, eftersom Sandra blev sjuk precis dagarna innan?! Igår insjuknade ett annat av barnen i vårt gäng, och lite ego tänkte jag att det var lite tur ändå, att vi hann ses först. Fast självklart är det inte roligt med sjuka barn ♥

Särskilt inte när det redan innan är kämpigt av olika anledningar, och med andra diagnoser som gör att det blir extra tufft och oroligt. Tankar till familjen och hoppas det vänder under dagen.

Men man ser hur skört det är, och att det krävs både god vilja, noga planering och en stor portion tur om vi ska lyckas få till våra träffar. Inte konstigt att det inte kan bli särskilt ofta. Vanliga sjukdomar är nog det minsta bekymret när vi ska pussla ihop det, trots allt.


Ni får ha en så fin dag ni kan!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej några vårtecken är svårhittade ännu. Var ute en tur igår med kameran men hittade bara en av m ina vantar som jag tappade i november. Inte precis nåt vårtecken men ändå...

Hoppas att Sandra är pigg och glad därhemma och hoppas att det där mötet blir bra.
SAKNAKRAMAR <3
//Lena