torsdag 12 februari 2015

Whoop whoop

Det blev en del schemafixade igår, eftersom det behövs lite nya bilder till nya planeringar. Nu finns det ju ett pedagogiskt ansvar från kommunen också, vilket innebär att jag inte behöver göra material och scheman som ska användas i verksamheten. Otroligt skönt! Men det blir ju en del ändå, eftersom Sandra behöver ha samma bilder hemma av vissa aktiviteter.

Efter det blev det en mycket trevlig jobb-lunch med assistansbolaget, tack o bock! Sen ett bra möte innan jag åkte och hämtade Sandra.


Alla stora frågetecken är lösta nu, och det känns så himlans skönt! Samtidigt börjar alla små bekymmer och detaljer göra sig påminda istället. Sånt som jag har trängt undan för det har funnits akutare problemlösningar att ta itu med. Nu är jag inte orolig, utan tror absolut att allt kommer bli jättebra, men det är mycket tänkande, planerande och fixande kvar innan jag kan slappna av, och igår kom det ikapp, så jag blev lite låg och matt. Det har hänt väldigt mycket på kort tid, och hjärnan har inte riktigt hängt med.

Dessutom hade Sandra ett utbrott när jag hämtade henne. Eftersom vi assistenter inte kan prata när Sandra är med, utan jag bara fick ta över och köra hem, så gnagde det lite i mig, förstås. Väl hemma var allt lugn igen, och Sandra pratade om halkan, så det var säkert den som orsakade utbrottet. Dagarna i övrigt hade varit bra, och kvällen igår var inga problem. Sandra var nöjd och glad, och längtade mest till idag då hon ska få ha gympa på dv J


Så fort jag har lämnat Sandra idag så ska jag hämta mina nya glasögon, tänkte jag. Jag passar också på att fota mig till körkortet som behöver förnyas snarast. Ja, jag måste fota mig först, eftersom det stället öppnar först och det är lite bråttom hem igen när glasögonen är hämtade. Så det får bli gamla brillorna i nya körkortet ;)

Ha en fin dag!

.

Inga kommentarer: