onsdag 4 februari 2015

Ofokuserad


Det är tufft för några av mina närmaste vänner nu, vilket gör mig ledsen. Att det ska vara sånt kämpande och sån oro. Att man ska behöva vara rädd för att inte orka så länge man behövs... Man påminns om att vara tacksam för det man har. Tankar till alla kämpar ♥

Sen tankar på hur skört allt är, och hur lite som behövs för att allt man har byggt upp ska raseras igen. Man ska inte oroa sig, men tankarna hinner ifatt ibland. Marginalerna är så små. Tankarna fortsatte natten igenom.

Det kommer tydligare bilder på det här motivet imorgon :)

Igår fick vi lite nytta gjord och mina tankar fanns, förutom hos mina vänner, mest på kommande möte. Det ska bli skönt att få det avklarat så vi vet hur vi ska gå vidare sen. (Och börja sova lite bättre) Det behövs snarast möten och planering, helst igår. Det är så många frågetecken i luften nu att tankarna blir oklara.

Men, imorrn ska vi förhoppningsvis få lite svar. Det är en hel del funderingar som jag inte kan skriva om, men när vi vet vilka vägar vi har att välja på så kommer jag dela med mig av våra lösningar. När vi kommer så långt. Ovissheten är ju jobbigast, och gör det svårt att ens ha reservplaner.

Det går inte att njuta av ledigheten när vardagen inte fungerar som den ska. Det är en oro som gnager tills vi får klarhet. Men vi har iallafall fått en personalplanering för en vecka till, vilket innebär att vi också har korttids även nästa vecka, och kan sätta upp det på Sandras schema här hemma.


Jag får inte till nåt vettigare här just nu utan önskar er en bra dag!
Återkommer inom kort.

.

Inga kommentarer: