tisdag 10 februari 2015

Spännande röror

Igår var jag extra tacksam över att ha ett assistansbolag som kan nysta i alla trådar som har lossnat i nätet. Det blev lite mer reda i ordningen efter stor hjälp, tack!

Rörigt kommer det att vara ett tag till, men nu känns det ändå som att vi är påväg åt rätt håll, äntligen. Ett fasligt pusslande på allt är det, och inget jag kan skriva om här, men vartefter vi hittar bra lösningar så ska jag berätta J

När jag hade lämnat Sandra på korttids åkte jag hem och dammsög medan Göran åkte och handlade. Sen lite samtal och mailkontakter, planering och schemafix, kaffe och Spotify-slapp.

På eftermiddagen föll ytterligare oklarheter på rätt platser då vi hade planering av kommande schema och annat praktiskt. Känns så himla jättebra! Idag ska Göran och jag få titta på nya lokalerna invändigt och sen har vi en preliminär plan för framtiden och ytterligare en planeringsdag inbokad.

Sandra får avgöra takten lite, och det är lite annat som måste vara klart innan vi kan köra på för fullt, men vi följer planen och har kontakt hela tiden så får vi se hur det blir. Den 9 mars är det meningen att Sandra ska få se lokalerna, fast hon vet förstås inget om nån flytt än.

Bra blir det, det tror vi alla på, men hur lång tid det tar vet vi inte än. Det beror lite på när vi har en assistent till, och har hunnit planera lite annat praktiskt runt om med bil och tider och sånt. Men nu finns en vettig framtid att bygga vidare på och det känns helt fantastiskt härligt!

Må finemang!.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Det låter så hoppfullt att det är så mycket som börjar falla på plats. Äntligen får man väl säga. Ligger det nya boendet långt hemifrån? Håller tummarna för att ni får en jättebra assistent till så att ni sakta men säkert i trygg fart kan gå framåt och känna er trygga med framtiden. Kramar om

Bellan sa...

Så underbart att det ser ut att gå åt rätt håll, vännen! Ni är såååå värda det efter allt slit!
Håller förstås tummarna för att allt blir bra.

Saknarkramar! Men snart så....
//Bellan