lördag 7 februari 2015

Hoppfulla förväntningar

Bellan undrade hur det gick med den där sömnen igår. Nja, det tog nog en stund innan allt sjönk in här, men inatt har jag sovit både länge och bra J

Sandra var jättetrött, och svårväckt igår morse, men dagen hade gått bra och dom anpassade aktiviteterna fint. Hon var inte lika trött när hon kom hem igår, som dagarna innan, och nu har vi ju en helg att komma ifatt oss på.

Medan Sandra var iväg på sitt håll så åkte Göran och jag för att titta lite runt den lokal som är tänkt till Sandras dv snart. Det såg riktigt bra ut, måste jag säga. Jag har nog inte fattat det än, det är som att det är för bra för att vara sant. Är det på riktigt nu? Vad är haken?


Jag hade ju tänkt skriva ner allt på mötet, och få chefernas underskrift på det, men kom av mig alldeles när dom plötsligt vände och kom med bra förslag. Å andra sidan gäller det inte bara Sandra nu, utan dom har startat en helt ny grupp där Sandra ingår, och då blir det ju svårare för dom att ändra sig i efterhand.

26/8 2013 hade vi vårt första möte inför Sandras byte från skolan till Daglig verksamhet. (Eller, det andra var det, för det första hade vi den 16/4 2013). På det mötet gick vi igenom Sandras behov och anpassningar. Efter det har vi haft många möten och löften som inte har uppfyllts. Så det är kanske inte så konstigt att jag inte riktigt litar på cheferna i den här kommunen. Men så här hoppfull har jag inte varit sen skolan slutade.

Nu längtar jag mest efter att komma igång med planeringen så även Sandra och assistenterna får komma till ro så fort som möjligt. Stort tack till dom fina assistenter vi har för att ni tålmodigt finns kvar och väntar på ordningen ♥


Idag ville Sandra pussla, så det ska vi göra nu. Jag önskar er en skön lördag!

.

1 kommentar:

Unknown sa...

Plötsligt händer det <3

Så lättad och glad för er skull.

Tungan rätt i munnen nu, let's puzzle!

Kram / Emelie