söndag 25 augusti 2013

Svar på saknad

Gårdagen funkade bra, även om damen var lite trött efter första skolveckan. Det var inte värre än lite extra skört så vi kunde njuta av en härlig lördag med sommar och grillväder.

Göran och Sandra var ute på förmiddagen och jag hann få klart ”skola-memoryt” jag började med i fredags. Sandra har inte sett det än, jag tänkte nog inte att hon skulle få se det förrän hon har slutat skolan och än vet hon ju inte ens om att hon ska sluta.


Nu har jag kommit på att jag ska göra brickor också, så man kan spela lotto, eller bara lägga lika på lika med bilderna, beroende på humör och ork.


För övrigt längtar damen mest till imorgon då hon får åka till skolan och korttids igen. Jag försökte lite med att ”Det är ju tur att du är ledig ibland och får träffa mamma och pappa lite” och fick till svar ”Varför ska jag träffa mamma och pappa lite?” Hahaha, ja, älskade unge!

Nu betyder iofs inte meningen det som den ser ut att betyda, för Sandra förstår inte det, utan har ett sk eko-tal, dvs hon upprepar det hon hör när hon inte förstår vad hon ska svara. Och hon sätter ofta dit ett ”varför” framför meningarna. Konstigare än så är det egentligen inte, men lät ju lite roligt.


Ha en fantastisk dag!

.

Inga kommentarer: