onsdag 14 augusti 2013

Däckat

Förmiddagen blev lugn igår och Sandra roade sig en bra stund i sitt rum medan jag hörde henne genom ”änglavakten” och hann både dricka kaffe och gå igenom fotona ordentligt från ridningen i måndags.


När Sandra tröttnade på sitt rum var det lagom att börja med maten, eftersom hon ville skrapa potatis och det tar sin tid. Ja, sen kom Göran hem med veckohandlingen, och så småningom var det lunchdags.

Efter maten tog Göran över assisterandet och dom gick ut en stund medan jag plockade undan och njöt av lite egentid med mer kaffe.


Dagen gick bra, även om damen var lite seg. Men mitt i Bolibompa tog hon sig för pannan och sa ”Jag mår inte bra” och sen kräktes hon och somnade!

Vi tror att det är skola-längtan som ställer till det mest, för det är det hon tjatar om. Visserligen kan ridningen också påverka, men hon låter inte stressad när hon pratar om den, som hon gör när hon vill att vi ska räkna dagarna till skolstarten.

Det är inte det att skolan oroar henne, utan hon längtar så mycket att hon bygger upp egna förväntningar som hon inte riktigt kan hantera. Sånt blir hon tillslut så trött av att hon kräks.

Ja, det är vad vi tror iaf, vi får väl se hur dagen blir idag. Igår kväll sa hon att hon ville vila på soffan som idag, och det får hon så klart om hon fortfarande behöver det när hon vaknar. Hursomhelst kommer dagen att bli lugn, och på sin höjd blir det väl lite datorpyssel om hon orkar.


Imorrn får hon gärna ha blivit pigg så vi kommer iväg till frissan och på fredag är det ju meningen att hon ska få rida igen. Det kommer säkert inte att vara några större problem om det är en vanlig vilodag hon behöver. Dom brukar gå över lika fort som dom kommer, nämligen.

Nåja, det lär visa sig. Jag önskar er iaf en fin dag!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Hoppas att Sandra mår bättre idag och bara behöver vila så hon orkar med det roliga med friss och häst =)

Ha nu en bra dag..

Kram Mia