onsdag 21 augusti 2013

Nyttiga nyttor


Igår hade jag en riktigt skön ledig dag. Jag gjorde nog ingen nytta alls, men Göran fixade både veckohandlingen och bäddade rent i alla sängar, tvättade och småpysslade med hans stora projekt han planerar att få klart innan det blir kallt.

Vår skorsten behöver nämligen renoveras, så han ska väl fixa det själv, har han tänkt. Det går säkert bra, han kan det mesta och det är ju tack vare det vi kan bo i hus. Att anlita hantverkare till allt är det nog inte många som har möjlighet till…

Nåja, medan han ”roade” sig med en massa nytta så roade jag mig med lite onyttigt.

Hemmagjord, superdupergod blåbärsglass

Patricia kom förbi med sin hoj och vi fick en trevlig pratstund. Trots att vi inte bor mer än dryga halvtimmen från varandra så ses vi alldeles för sällan.


Men sen slängde jag sockerkakan som inte gick åt i soporna! Nu får det vara slut på onyttigheterna här, och därmed basta! Ja, inte slut, men kraftigt minskat iaf. Idag börjar resten av livet och jag såg ”Kan du slå en pensionär” på tv igår och det blev väl en tankeställare om hur man ska leva i fortsättningen. Om man lever.

Det är farligt med två helger i veckan ;) Men nu har vi just varit på en promenad iaf. Det har blivit väldigt dåligt med den biten på alldeles för länge, och alldeles för mycket ”unna oss mys i tv-soffan” Vi får väl se hur det går, men just nu är vadsomhelst en förbättring.


I eftermiddag kommer Sandra hem och vi hoppas att hon klarar skolstarten utan att däcka när spänningarna släpper. Hon är säkert glad när hon kommer hem iaf.

Ha det fint!

.

2 kommentarer:

Tina sa...

Trevligt med besök ! Ja det är väl samma tänk här att det inte funkar med lördag två gånger i veckan....Synd !! ;)
Hoppas Sandra haft det bra och håller sig pigg. Bamsekramar

Bellan sa...

Den där blåbärsglassen såg allt bra god ut!
Kul med finbesök.

Kramis från Bellan ♥