onsdag 14 december 2011

Lite jobbledig på nåt sätt

Igår insåg jag att det snart är dags att posta julkorten… Alltså, eftersom vi tonar ner julen så mycket vi kan, så glömmer jag ju själv att det närmar sig. Men jag hade ju ledig förmiddag så det var bara att knata iväg och fixa frimärken.


Så mycket mer blev inte gjort för min del innan det var dags att ge sig iväg till jobbet, och sen var jag inte hemma förrän strax efter fem. Men eftersom Sandra var på korttids så var jag ju ledig efter jobbet, och hade bara att ta en dusch och må gott med Göran resten av kvällen.

Det låter säkert knäppt, men det kändes lite skönt att vara lite vanlig. Först jobba, sen hem och vara ledig, lixom :) Jag kände mig mer ledig igår än jag gör på en helg…


Det kom ett mail från korttids om en strålande glad Sandra, och det var ju skönt att höra efter helgen som var. Hon hade smugglat in en tomteluva på sitt rum kvällen innan och den hade hon satt på sig när hon skulle väckas på morgonen. Jag kan se henne framför mig när hon sitter i sängen med ögonen strålande av bus och glädje :)

Hoppas det goda humöret sitter i när hon kommer hem i eftermiddag. Hon blir säkert glad när hon får reda på att det är Göran som ska möta henne, men att jag jobbar oroar henne en del.


Photo by Maria undrar om jag skriver namnen också, på jul-etiketterna. Jag tänkte göra det först, men insåg att det var onödigt jobb eftersom Sandra inte kommer att titta på det just då. Hon har så mycket med julklappsutdelningen att hon inte skulle reflektera över skrivna ord.

Om hon inte blev så uppspelt och stressad så hade jag kanske inte haft foton, utan orden istället, för hon känner ju igen sitt eget namn, och det hade varit ett sätt för henne att titta noggrannare på orden. Men det är inte läge på julafton. Det kan nog bli nästa steg framöver, när hon är redo för det.

2008 och granen (i förra inlägget) är utbytt mot en säck

På fredag blir det telefonintervju här, om jag inte ska jobba. Man kanske kommer att vara med lite på ett hörn i en kommande bok :) Spännande värre, men mer om det utifall det blir verklighet framöver.

Nu är det först jobb ett par dar och idag börjar jag tio. Jag ska ringa skolan här på morgonen och meddela eftermiddagens förändringar så dom kan förbereda Sandra på det.


Ha en toppenbra dag!

(Fotona idag hittade jag på en skiva när jag städade kontoret häromdagen och dom är från ett läger -01 och fotade av en annan deltagare)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Jag förstår att det är en speciell känsla att vara ute på annat jobb för dig, kul att det går bra och att de ringer efter dig!

Härligt att få ett mail om att hon är pigg och glad, jag kan nästan se henne med busglimten i ögat med luvan på huvudet :-))

Ha en fin jobbdag!

Kram Maritha

Annika N sa...

Kul att ha jobb att gå till :-)

Ha en fin onsdag !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Ha ha.. Härliga Sandra som busar på Kortis lite =)

Och härliga bilder på henne i gräset, hon ser så underbart lycklig ut..

Spännande med boken, det får du berätta mer om, om det blir av =)

Ha nu en bra dag och jobba lugnt..

Kram Mia

Annelie L sa...

Så lycklig och glad Sandra ser ut där hon sitter i det gröna gräset. Riktigt härliga sommar bilder.

Jag förstår din känsla av att jobba och komma hem och vara ledig, precis som vilken jobbande kvinna som helst. Så skönt att du får uppleva det mellan varven.
Jag kan också förstå Saras oro över att du jobbar. Du brukar ju alltid finnas hemma för henne. Men hon vänjer sig nog vid den nya situationen, så lugnt och fint ni gör det för henne med bra förberedelser och allt.
Ha en fin dag, och hoppas Sandra var på gott bus humör när hon kom hem <3
Kram Annelie