tisdag 13 december 2011

Passade på att jula lite

Jag börjar med att tacka för era fina kommentarer i gårdagens inlägg. Det värmde gott, och nu tar vi nya tag :)

Gårdagen började med en personalförändring i skolan. Det brukar Sandra fixa utan problem när hon mår bra, men nu får det inte plats något mer i hennes huvud, så det blev en aningens skört och gnälligt här innan hon kom iväg. Men det gick hyfsat bra ändå och vi slapp utbrott.

Sen ringde dom in mig på jobb, fast igår blev jag ledig. Idag ska jag börja 13.00 och ons-tors blir det heldagar. Kanoners, helt enkelt :)

Eftersom jag var ledig igår, passade jag på att slå in Sandras julklappar.


Sune hjälpte ju förstås till. Eller, hjälpte var väl inte rätt ord, men han var med och kollade iaf. När jag började med snörena blev frestelsen för stor och han slutade lyssna på mig. Då fick jag stänga dörren om mig för att bli klar nån gång…


Han stoppade huvudet i handtaget och drog iväg med hela påsen

För Sandras skull har vi ingen jultomte och har inte haft sen hon var ganska liten. Däremot vill hon vara ”lite tomte” själv och brukar ha en tomteluva på sig. Eftersom hon inte kan läsa så har vi alltid satt foton på paketen så hon kan dela ut dom.


Jag slog in paket tills etiketterna var slut och då satte jag igång att göra nya, men tänkte att jag skulle göra några som vi kan spara och använda varje år sen.

Och varför det här fotot vände på sig har jag ingen aning om
men ni ser iaf hur etiketterna ser ut :)


Skönt att slippa göra nya vartefter dom tar slut. Dessutom syns dom här bättre, som ska hänga i snöre, än dom som tejpades fast på paketen, för dom hade Sandra lite svårt att hitta ibland.

Nån gång mitt på dan kom Göran hem från sitt jobb och då var det skönt att ha lasagnerester i kylen som vi bara hade att köra in i mikron.

Resten av eftermiddagen och kvällen hade vi det bara gott på. Lite bastu, lite vin, lite Spotify och lite tv-soffa. Skönt att bara vara och inte göra så mycket.

Idag får jag en egen förmiddag för Göran ska till tandläkaren först och sen passa på att få handlingen gjord. Eftersom jag ska jobba så åker han själv.

Foto från julen -07 (nuförtiden har vi ingen gran)

Men just det ja! När vi inte jular så mycket hemma så glömmer jag bort vilka dagar det är… Det är ju Lucia ju :) Jag önskar er en jättemysig dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Sune är för go =)
Smart med bilderna på klapparna.. Skriver ni namnen med?? Tänkte att hon kanske känner igen sitt eget namn med bokstäver..

Ha nu en fin Lucia..

Kram Mia

Maritha sa...

Denna Sune han är väl för mysig ändå!!!!!

Kramen Maritha