söndag 11 december 2011

Balanserar på stressen

Igår blev sillen inlagd här. Vi kom på att Sandra nog fixar att vara med på lite sånt igen nu när vi ändå har berättat om julen, och när den ska komma, för henne. Ja, vi tänkte iaf att vi måste testa, annars får vi ju inte veta hur det går.Sen hann hon med lite Björnespel på min dator medan jag fixade maten och efter maten jobbade hon med sin egen dator. Vi avslutade med att hon fick skriva några julhälsningar, för hon hittade så fina jul-bilder.

Ja, sen undrade hon vad hon skulle göra med hälsningarna och då fick hon göra julkort. Tre kort blev det innan det bröt lös. Oro, stress och gnäll. Korkade mig som körde på av bara farten så det blev för mycket. Jaja, det är ju av misstagen man förhoppningsvis lär sig :/

Det blev lite uppvarvat sen, resten av dagen och kvällen, med mer tjat om jul och nyår och alla händelser som väntar framöver. Så där kom jag ner på jorden, kan man säga. Vi tar det lite lugnare framöver, helt enkelt.

Man ser hur lätt det är att haka på när det funkar, trots att jag ju känner Sandra så väl och borde ha lärt mig vid det här laget…

Nåja, vi slapp utbrott iaf, så helt misslyckat blev det inte. Förhoppningsvis är lugnet tillbaks idag, även fast natten var orolig. Sandra har bestämt att hon ska hjälpa mig att göra lasagne och det är väl vad hon kommer att orka, gissar jag. Korttidsväskan ska packas, men troligtvis fixar jag det själv och det blir antagligen en del film och klippa kataloger resten av dagen.


Photo by Maria undrar om Sune vet att han är katt, eller om han tror att han är hund. Precis vad vi också har frågat oss flera gånger. Han har många hundfasoner och älskar att bli kliad på magen eller leka apport.

Sällskap gillar han också och jag har läst att katter helst vill vara ifred när dom t.ex. äter. Inte Sune. Han kommer alltid och äter när vi är i köket och han springer jämt runt fötterna på oss :)


Imorrn är det korttids igen men vi har inga större planer. Göran ska jobba och behöver bilen och jag har ringt och sagt att även jag kan jobba hela veckan, fast på hemmaplan då, eftersom jag inte har bil. Så jag hoppas väl att jag ska få lite jobb, annars kanske jag passar på att fylla fotoförrådet igen, för det var ett tag sen jag tog en prommis med kameran.

Men först ska vi njuta av idag, så ha det kanoners!
Javisst ja… Trevlig Advent, vilken det nu är i ordningen :)


♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Patricia sa...

Förstår att det är lätt att "skena" iväg när det funkar .. skönt att det gick så pass bra ändå och att ni slapp utbrott .. =)

Hoppas det blir en lugn och skön söndag i stugan.

På tal om Sune-bulan .. innekatter blir ju ofta lite speciella, i alla fall de jag känner .. =)
Svärmor har ju 3 innekatter och den ena av dem älskar att apportera saker och de har alla sina egenheter.
Mina f.d. svärföräldrar har alltid haft innekatter och de har varit jätte-knasiga allihop, hittat på mycket hyss framför allt .. =)

Den 3:e advent är det, men jag har inte fått upp någon sån adventsljusstake i år så vi tänder några vanliga ljus som vanligt här .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Som sagt, det är lätt att bara haka på när det går så bra, sen är det bara det lilla,lilla extra som får bägaren att rinna över.
Skönt att det inte mynnade ut i ett utbrott i allafall.

Hoppas du får lite jobb under veckan och lite energi från barnen och pengar i plånboken.
Kram till dig och hela familjen.
Zikoria skickar en hälsning till Sune, hon tycker att han är snygg <3
Kram Annelie

Photo by Maria sa...

Hade du inte testat så hade du inte vetat om det ändrat sig eller inte =) Och vad jag förstår så var det ändå lugnare än vad det varit innan så kanske det funkar att göra så ett annat år =)

Mina katter vill gärna med vara med när vi äter tex eller kollar på tv, men apport har de inte fattat ;)

Ha en fin fortsatt söndag..

Kram Mia

Maritha sa...

Läser ikapp då så här på söndagskvällen......

Fina foton från Liseberg, det är så vackert men synd att det inte var snö!

Sune är ju bara snäll och vill hjälpa dig lite ju *ler*

Hoppas schemat hjälper så stressen inte blir så jobbig för Sandra med all jul, ni vet ju när det är bäst men jag förstår att det är svårt att veta var gränsen är när hon blivit mer medveten. Lycka till önskar jag er!

Hoppas du får jobba lite nu i veckan!

Kram Maritha

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.