lördag 3 december 2011

Otåligt

Sandra var otålig igår så vi tog en biltur hela familjen och köpte hamburgare på Mc Donalds drive in till lunch. Då var hon iaf nöjd medan bilturen varade. Det gäller att sysselsätta damen ordentligt, helst varje sekund, när hon egentligen är för frisk och pigg för att vara hemma.

Men vem kunde ana att förkylningen skulle gå över innan den ens hann börja?... Nåja, vi är förstås glada över att den blev lindrig så det blir skola och korttids igen som vanligt på måndag. Det är ju snart lov, så varje skoldag känns liksom extra viktig.


När vi kom hem kom oron tillbaks på direkten, men nu var det nog en ordentlig genomgång av schemat som fattades. För att vi åt hamburgare bestämdes liksom på vägen, och var inte förberett. Så Sandra blev förvirrad när vi kom hem, eftersom hon var inställd på lunch efter bilturen.

När hon väl förstod ändringen blev hon lugnare och vi kunde gå vidare till att skriva på datorn.


Inklistrat i kontaktboken

Anna A undrar om dom inte kan låta bli att baka pepparkakor och göra ljus med Sandra. Jodå, Sandra brukar för det mesta inte vara med på så mycket. Alla vet ju att vi måste tona ner allt och det funkar bra för det mesta.

Problemet är väl att det behövs så himla lite. Och det är så lätt att det blir för mycket även fast man tycker att man har tonat ner så mycket man tror ska behövas.

Sen är Sandra väldigt positiv till allt, och blir glad och vill. Det gör det ännu svårare att bromsa, eller veta vad som är lagom. För utan utmaningar utvecklas hon ju inte heller. Det är en balansgång mest hela tiden.

Just julen är ju väldigt känslig och hon är så medveten att hon kan stressa upp sig utan att man gör något. Men vi pratar om det här hela tiden, alla som är runt Sandra så nu får vi vara lite extra noga med att inte fylla på med mer ”jul” och hoppas att stressen lägger sig.


Igår kändes det som söndag hela dagen och det berodde säkert på att Sandra hade varit hemma i två dagar, men idag är det iaf lördag och dagen blir väl som lördagar brukar bli, antar jag. Godis och chips ska klämmas in bland alla vanliga rutiner och vips så är det söndag på riktigt ;)

Må fint och glöm inte att hinna njuta!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

NU är det söndag =) Och jag hoppas att ni just vid detta tillfälle sover gott..

Ha nu en fin söndag du fina..

Kram Mia

Annelie L sa...

Det är så fint att läsa hur välplanerade och samkörda ni är. Tänk vilken tur Sandra har som fått så kloka och fina föräldrar.
Det att vi inte ska glömma att njuta, det hoppas jag gäller dig också <3
Kram FinaNina