söndag 18 december 2011

Utbrott både här och där

Det var skört igår och vi startade lördagen med två utbrott inom en timme. Mellan utbrotten var det lugnt i ca en kvart innan dataspelet hängde sig…


Efter utbrott nr 2 fick det bli film och ifred i tv-soffan istället. Pjhu… Nu berodde ju inte utbrotten bara på att Sandra var skör, förstås. Jag var väl lite för trött för att orka med "mitt vanliga jobb" efter en vecka med två jobb, liksom.

Nåja, det kommer inte bli så ofta känner jag. Jobba går jättebra, men inte en vecka heltid, kanske... Mitt assistansjobb är ju redan på 48 tim/v, även om det liksom går ihop med privatlivet. Det är ju arbetstid och nåt annat hinns inte direkt då.


Efter maten tog Göran och Sandra en biltur och jag passade på att dricka kaffe, duscha, packa korttidsväskan och förbereda Sandras dator.

Men jag hade en sån där dag då man helst bara ska somna om och vänta på ny dag. Slog i, glömde, fastnade, tappade, och det mesta krånglade. Iofs berodde det säkert på att jag var lite för trött, men ändå, lixom. Tillslut blev det för mycket bara…

Så när jag skulle sätta igång Sandras dataprogram så kom det inte upp nåt nytt blad på skärmen. Så det gick inte att skriva, det var bara grått?? Och då var det min tur att få ett litet utbrott, kan man säga. Tur det bara var Sune hemma, och han är ju van vid lite utbrott nu och då…


Jag startade om datorn och hoppades att det var nåt tillfälligt, och vad det berodde på vet jag inte men det funkade iaf sen. Pjhu!

Så kom damen hem efter bilturen och fastnade direkt i nåt, jag vet inte vad, och så var gnäll, tjafs och utbrott igång igen. Suck!

Jag undrar om helgen hade varit bättre om jag inte hade jobbat så mycket i veckan… Jag hade på tok för lite tålamod över och det går ju inte för sig, det vet vi ju. Särskilt inte nu i juletider.


Idag ska jag få den där telefonintervjun gjord är det tänkt. Det var ju meningen i fredags först, men så blev det jobb för min del istället, så vi sköt fram det till idag och hoppas att det funkar för mig att prata i telefon fast Sandra är hemma.

Göran fick för sig att han och Sandra ska roa sig med julklappsinslagning undertiden, vi får väl se hur länge det går att hålla damen lugn med det… Annars brukar vi inte börja med julklappar förrän på julafton, men testar man inte så får man inte veta hur det går... Fast jag hade nog inte utmanat...

En julros? Fotad en vecka före julafton i vår trädgård.

Ha en fin Advent, för det är det väl idag (?!!)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Lilla gumma, klart det tar ut sin rätt att jobba så mycket som du gör, tålamod behöver man lugn och ro för att få!

Ros......nu....menar du allvar!!!!!!
Ja konstigt väder har vi i år!!!

Hoppas du vilar ordentligt nu när du blir ledig :o))

Gokramar Maritha

Bellan sa...

Oj, nu har ni det hektiskt! Hoppas det lugnar sig lite för er.

En snabb kram från mig här, har varit lite mycket i helgen då vi varit barnlediga.
Kram, kram ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

ANDAS!!! Jag vet att det är lättare att säga än att utföra... Men andas mellan varven så att du orkar med..

Kram Mia

Anonym sa...

Oj,Oj bränn inte ditt ljus i båda ändar bara. Två jobb kan bli för mycket.