torsdag 15 december 2011

Alltså...

Det är bara såå himla kul att komma ut och jobba lite :) Nu känns det som att jag börjar komma in i rutinerna lite och några av barnen har jag lärt mig namnen på. Då är det skoj!

Idag är det en ny avdelning och nya namn att försöka få in i huvudet, men det ska nog gå bra och jag trivs som fisken i vattnet.

Men jag hinner ju inte så mycket annat. Jag har jämt å göra att hinna duscha när jag kommer hem… Så jag återkommer så fort jag hinner få ihop ett inlägg helt enkelt.

Vi mår bra alla iaf, och Sandra är lugn igen, efter helgens ”lite för mycket”

Ha en fortsatt fin vecka!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Vad kul att du trivs och mår gott vännen!

Ha det gott!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

UNDERBART!!!! <3 <3 <3

Kram Mia

mariellejohnsson sa...

Hej där! Jag hinner inte med att läsa andras bloggar överhuvudtaget just nu och det gör mig nästan förbannad på tiden....
Alla fall är jag här och läser ikapp lite. Våra katter är också egentligen hundar :-) De kan alla fall sitta fint och göra tass när dom ska få mat.
Vilket äventyr att våga berätta för Sandra i år i såpass god tid att julen snart kommer. Jag tänker ibland att vi är så modiga vi föräldrar som hela tiden tänker och tänker och tänker på vad som är bäst och så provar vi nåt och ser hur det går och så tänker vi igen en massa massa och sen provar vi nåt annat.
Kram på er, världens bästa föräldrar!

Annelie L sa...

Härligt att du trivs så bra, även om det du naturligtvis blir trött ;))
Men barn är härliga energi påfyllare. Jag längtar till jobbet även om jag vet att jag kommer både bli sjuk av alla baciller jag varit från i ett helt år, och att jag kommer vara helt slut både i kroppen o knoppen den första tiden.
Jag tycker det är så roligt att du trivs så bra, det ger som sagt energi <3
Massor av kramar //Annelie