tisdag 27 december 2011

Utan uppkoppling

Julen var lyckad och Sandra var lugn hela vägen. Otroligt! Nu ligger det ju en del jobb bakom, jag hann inte ens duscha mellan dan före julafton och annandagen… men i min värld är det en bagatell. Hellre ett fungerande liv, helt klart. Och den här årstiden är det ju bara att dra en mössa över frisyren, så det gjorde jag när jag åkte och lämnade Sandra på korttids igår. Sen åkte jag hem och tog en härlig dusch :)

Lite mosig är jag än, efter förkylningen och efter ett par nätter med lite för lite sömn. Men så skönt att vara ledig då, så man liksom bara behöver slappa om det är det man vill. Så det blev en slappardag med ingen nytta gjord igår, och det var så skönt så!


Det har nog hänt nåt med Telenor/Bredbandsbolaget i stormen för plötsligt funkade varken mobilen eller bredbandet. Ingen uppkoppling nånstans! Visst är det läskigt! Jag menar, inget Facebook, ingen blogg, inga mail, inget Wordfeud, inget Spotify… Meh! Vad ska man då hitta på??

Nä, skämt å sido, men visst är man lite beroende av en uppkoppling ändå. Nu är det ju inga livsnödvändiga saker jag behöver göra, men eftersom jag inte kan lyssna på musik när Sandra är hemma så har jag ju längtat lite efter min spellista.

Det mobila bredbandet la Göran beslag på hela halva dan igår, för det var nåt trav han höll på med. Fast överkopplingen till stereon får vi inte att funka med det hursomhelst.

Jag tog med mig katt å kamera ut en stund igår, så det blev lite nya foton tagna och Sune fick springa av sig lite. Eller, springa var väl att ta i… Han hade ju mig i släptåg.


Idag måste vi få lite nyårshandling handlad och lite städning städad, men först ska jag till frissan och bli snyggare. Ja, jag har tid redan 8.15, så det börjar bli dags att göra sig klar här.

Må gott och var rädda om varandra!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Så skönt att komma till frissan och få dig fixad när du inte ens haft tid att tvätta håret :o))

Visst är man lite bortom livet utan uppkoppling, så det har blivit!!!!

Hoppas du snart är helt frisk och njut nu av lugnet och ledigheten!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Härligt att bli uppassad hos frissan en stund =)

Jo uppkoppling mot internet har nog de flesta blivit beroende av, man känner sig lite naken när det inte funkar..

Ha nu en alldeles ljuvlig dag..

Kram Mia