lördag 17 december 2011

Trött men nöjd

Även om Göran tar över här hemma när jag jobbar, så är det alltid en hel del fix att fixa med, och med två heltidsjobb blir det bara sovtid kvar av dygnen, liksom. Allt som jag måste hinna på dagarna, medan Sandra är i skolan, det hinns ju inte med om jag jobbar när hon är i skolan. Dessutom hade även Göran två jobb ett par dagar under veckan.

Så heltid skulle inte funka i längden, men ibland går det ju bra och även om jag är trött av att inte bara få vara och pusta så var det jätteskoj att jobba nästan en hel vecka i sträck, och på nåt sätt är jag pigg, fast jag är jättetrött…

Ungarna ger så mycket glädje och jag trivs jättebra med både barn och personal. Jag hoppas att jag får jobba snart igen, och att det inte går så långt mellan tillfällena. Men kommande korttids behöver jag ledigt på.


I torsdags började jag halv åtta och det innebar att Göran fick lämna Sandra till taxin på morgonen för första gången. Eller, han har ju lämnat henne några gånger förut, men inte pga att jag jobbar. Det hade gått jättebra och det var ju skönt att veta.

Öht har stressen över att jag jobbar lagt sig och Sandra börjar vänja sig vid att det är så ibland. Skönt! Vi var lite rädda att det inte skulle funka för mig att jobba utan att det skulle drabba Sandra negativt, men vi ville testa. Och det verkar ju funka alldeles utmärkt :)


I tisdags var det så skönt att komma hem och vara ledig, men resten av veckan var, inte jobbig precis, men jag blev trött. Det var ju en hel del att göra när jag kom hem och man är fast i rutiner och vanor och schema så man känner sig inte ledig fast Göran tar Sandra och den fysiska biten med mat och dusch och sånt.

Men nu är det helg och då har vi ju bara ett jobb iaf ;) Och på måndag har vi korttids och ledig ”helg” utan större planer än julhandlingen.


Igår blev det lite glögg här i tv-soffan, eftersom jag missade Luciadagen :) Men sen blev det sängen och jag har sovit som en klubbad säl inatt.

Ända till Sune gjorde allt för att få liv i mig genom att ha ner glasögonen i golvet, stå på mig och trampa, spinna å ”prata” och när ingen hjälpte så stack han in tassen mellan springorna i elementet… Han rev ju tapeter förut, bakom elementen är det tydligen roligt… Men då fick har ju fart på mig iaf, och sen var han nöjd.


Jag önskar er en skön helg! Vi tar det väl lugnt och hinner med dom rutiner som hör till. Så mycket mer brukar det inte bli. Var rädda om er!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Jag förstår mycket väl att du är trött, konstigt vore det väl annars. Men samtidigt är det kul med vuxenkontakt och de små barnen.
Skönt att du kan välja lite, att kunna tacka nej och ta dig ledigt när du vill och behöver. Så skönt att Sandra har accepterat att du jobbar och pappa tar hand om rutiner som hon är van att du gör i vanliga fall.
Den där Sune alltså, det är en liten man som vet vad han vill och ser till att få det ;)) Kram till er alla fyra från mig // Annelie

Photo by Maria sa...

Härligt med barn runt sig på dagarna men kan förstå att det blir lite mycket när du sedan skall hem och fortsätta med Sandra..

Ha nu en fortsatt fin lördag..

Kram Mia