torsdag 1 december 2011

Dags att sjuka lite igen då

Jag gjorde absolut ingenting intressant igår! Slappade och drack kaffe var väl ungefär vad jag ägnade mig åt när jag hade gjort dom förberedelser jag var tvungen att göra innan Sandra kom hem.


Damen verkar ha haft det bra och hade pepparkakor med sig hem, som hon hade bakat på korttids. Det passar ju bra, för hemma kommer vi inte att baka eller göra nånting annat som har med julen att göra.


Men nu blir hon hemma ett tag, för hon har gått och blivit förkyld, vi får väl se hur det utvecklar sig. Vi hoppas att det inte blir så långvarigt som det blev för mig, utan att hon hinner med några skoldagar till innan det är lov och ledigt. Ibland känns det som att loven kommer för tätt.

Hon trivs ju bäst med vardag och skola/korttids och ibland räcker det med en helg för att det ska bli oro i ledet.

Men nu är hon inställd på att bli hemma åtminstone den här veckan, och hon protesterade inte alls när jag sa det, vilket tyder på att hon själv känner att hon inte riktigt orkar.


Hur dagen blir beror dels på hur Sandra mår och vad hon orkar, och dels på om jag ska jobba eller inte. Det får jag veta före klockan tio och Sandra får inte veta nånting förrän det isf är dags.

Jag hoppas ju på jobb, för förra månaden blev det bara 1,5 timme, vilket delvis beror på att jag inte har kunnat jobba så många dagar. Än så länge har jag sagt ifrån mig jobb när vi har korttids, eftersom det är dom enda dagarna jag är ledig på, sen har det ju varit lite sjukstuga här ett tag.

Nåja, vi får väl se hur det blir framöver. Lite lagom med jobb är vad jag önskar iaf. Ska jag inte jobba idag så blir det nog lite datorjobb med Sandra, om hon orkar. Det hinns ju bara med när hon är hemma från skolan så då vill man passa på.


Vilken tur att vi vet hur det brukar bli, och ser till att få julklappar klara i tid. Ja, vi försöker iaf för det mesta. Är Sandra fortfarande sjuk på måndag, när det egentligen är korttids, så hade det blivit svårt att hinna med allt som vi bara hinner när det är korttidsdagar. Sen är det ju skönt att slippa julruscha i sista minuten.

Jag önskar er som är kvar och kikar in ibland en fin dag.

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Patricia sa...

Tråkigt att Sandra blev sjuk trots allt, men svårt att värja sig nu när det går så mycket sjukor.

Jag är oxå ute i ovanligt god tid med julklapparna och är i stort sett färdig och det känns jätteskönt. Jag köper de flesta julklapparna på nätet så jag har inte varit ute i en enda affär än .. hi hi.

Hoppas du får jobba lite mer, 1,5 timme är ju inte så mycket att hurra för, men bättre än inget så klart .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

Maritha sa...

Vad synd att hon blev sjuk men var väl egentligen inte annat att vänta heller!

Skönt att ni hann få klapparna klara i tid då men jag hoppas hon är frisk tills på måndag :o))

Kram vännen// Maritha

Annika N sa...

Tråkigt att Sandra är förkyld men hoppas hon piggnar till tills på söndag så ni kan ha lite mys, och ladda era batterier. Vilka fina julklappar Sandra ska få, cool väska :-)Fina bilder och så julfin bloggen är :-)

Sköt om dej och tummarna hålls !!! Kram Annika

Annelie L sa...

Skönt att Sandra är hemma och tar det lugnt, hoppas hon piggar på sig och inte blir sjuk lika länge som du har varit.
Mums med hembakade pepparkakor, jag har gjort degen, men det har inte riktigt passat sig ännu, jag tänkte försöka få med Lillkillen på baket, men då måste det bli en dag då han är på humör. Jag väntar ett tag till så får vi se hur det blir <3
Hoppas du får lite lagom med jobb, det kan vara rätt skönt att komma ut bland arbetskompisar.
Ha det gott och pyssla om sjuklingen.
Kram Annelie