lördag 10 december 2011

Städa, städa, varje freda...

Igår var det en lugn tjej som kom från skolan och tjatandet om kommande händelser hade minskat en aning. Kanske hjälper månadsschemat då… *hoppas*

Medan Sandra var i skolan blev jag ju tvungen att få lite ordning inne på kontoret eftersom ingen ringde in mig på nåt jobb. Kontoret är den plats där jag liksom slänger in allt som jag ska ta hand om när jag har tid… Och ju längre tiden går, desto större blir förstås högarna och det behövs ännu mer tid för att få ordning på allt.

Det är nog inte bara Sandra som har lite svårt med det där med tid…

Jag hade god hjälp av en viss Sunebula, också. Nyfiken som han är vill han ju vara med överallt och kolla läget. Och vartefter jag slängde skräp, så plockade han upp och sprang iväg med det.


Jag var faktiskt tvungen att stänga in mig på kontoret tillslut, för annars hade jag aldrig blivit klar. Men kul hade han så länge han fick hållas.

Fint blev det iaf, och nu hoppas jag att jag tar mig tid lite oftare, så behöver det inte gå en hel dag till röjning nästa gång.

Skönt att se skrivbordet igen och hitta grejorna utan att det bara dammar så fort man rör sig… Det ekar ju nästan här nu ;)


Ja, så mycket roligare blev det inte igår. Eftermiddagen och kvällen gick bra utan stress och oro. Sandras goda humör höll i sig och när hon nämnde kommande händelser så var det med en lugn och sansad röst. Skönt! Det lugnet får gärna hålla i sig nu :)

Lite slötittande på tv innan ögonen inte orkade hållas öppna längre blev det och idag ska Sandra få hjälpa mig att lägga in sill. Eller om det är jag som ska hjälpa Sandra, kanske, snarare.

Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Hoppas, hoppas att det nya schemat hjälper.
Så du gillar inte sån städhjälp du, Stackars Sune som vill så mycket men blir utestäng från kontoret ;)
Men fint fick du i allafall och det är ju huvudsaken.
Ha nu en fin helg med sill inläggningar och allt vad ni tänker hitta på.
Kramar om er alla och en extra klapp till Sune.
Annelie

Photo by Maria sa...

Sune är ju för kul =) Undrar om han vet att han INTE är en hund ;)

Hoppas det nya schemat funkar så att Sandra slipper oron och nu slipper tjatet..

Kram Mia