torsdag 22 december 2011

Jullov


Igår blev en lugn ”sista ledighet före jul” med i stort sett ingen nytta alls, förutom den nödvändiga förberedelsen. Skönt!

Vi har äntligen hittat strömming i affärerna, oj vad vi har sakna det! Så igår blev det stekt strömming och potatismos, mumma! Resterna la jag in till jul, mumma det med :)


Förkylningen verkar bli lite lindrigare än sist och det tackar vi för! Familjen har klarat sig än så länge och det tackar vi också för!

Sandra var nog allt lite trött när hon kom hem efter skola och korttids igår, så nu blir det bra med ledigt till på måndag då det är korttids igen för hennes del om hon fortfarande mår bra efter julandet.

Hon hade en film med sig hem, som hon har gjort i skolan, och som handlar om hästar. Vi hann inte titta på den igår, så det får vi göra senare idag, men först ska vi iväg till assistansbolaget på lite anpassat julmys. Dom hade ”Julmys” för alla kunder tidigare, men vi får komma på en egen dag, eftersom Sandra inte fixar en massa folk.

I eftermiddag ska hon till frissan, men det vet hon inget om än. Det blir lagom att berätta eftermiddagens förändringar efter lunch, så det inte rör ihop sig med allt som händer idag.

Det låter väl inte så mycket att åka iväg på fika på förmiddagen och gå och klippa sig på eftermiddagen, men för Sandra är det egentligen alldeles för mycket på samma dag, så vi gör bäst i att ta en sak i taget.

Sen bestämde vi att hon får ledigt från fritids imorrn, för att få lite vila mellan idag och julafton. Annars ökar risken för en jobbig jul, nämligen.


Här måste jag sätta fart om vi ska bli klara i tid. Ha en fin dag, alla som kikar in mitt i julströket.

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Patricia sa...

Ja nu är det lugnt på de flesta bloggar, många bloggar men få kommenterar har jag sett .. =)
Men så blir det ju lätt i såna här "stress-tider" även om jag inte tillhör den som behöver stressa runt som tur är .. =)

Hoppas det går bra med julmyset och frissan på samma dag.

Va skönt att höra att din förkylning verkar vara en lindrigare variant, det får ju vara någon måtta på hur mycket man blir sjuk kan jag tycka .. =)

Ha det så bra!
Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Hoppas allt funkar som det skall idag med julfest och frissa.. Vet ju att hon gillar det men vet oxå att det kan bli mycket på en dag..

Ha sedan en fin fortsatt torsdag med lugnet som ledstjärna..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad skönt att det verkar stressfritt än så länge för er och Sandra.

Ingen idé att stressa men bli bara trött ju.......

Hoppas dagen blir bra med både julmys och frissan!

Kram Maritha