fredag 23 december 2011

En lyckad dag

Det märks att man inte är riktigt på topp, för jösses så trött jag blev efter halva dagen igår. Men Sandra var okay och funkade ganska bra mest hela tiden.

Lite stressad och uppe i varv märkte vi som känner henne, men med lagom så funkade det bra och Sandra var så nöjd så. Stort tack till Lotta och Tanja på assistansbolaget för att ni är så duktiga på att lyssna av och anpassa! Tack vare det så kan Sandra också vara med, även om det inte är tillsammans med alla andra :) Det är värt så mycket för oss.

Paketutdelning

När vi hade fått våra paket så ville ju Sandra låna Lottas klocka, förstås… Ja, hon vill alltid låna någons klocka, och Lotta visste det och såg till att ha en gul fin klocka på sig som Sandra kunde få låna medan vi fikade :)


Jag tror nog att det ena paketet är lite inspirerat av Sandras klockintresse, men pssst, säg inget ;) Vi får vänta till julafton! Ja, imorrn, alltså…

När Sandra fått låneklockan på armen så fikade vi. En stor fin pepparkaka fick Sandra och den mumsade hon genast i sig :)


Och lite tårta på det…


Sen var damen mätt och redo för hemfärd innan hon blev för trött. Men lite gos med en gosehund hon fick syn på först.


God Jul
Hemma hade vi lasagne i frysen, bara att värma, så jag behövde bara fixa lite sallad till det. Enkelt, gott och perfekt.

Sen var det omändrade rutiner på eftermiddagen eftersom Sandra hade tid hos frissan halv fem och var tvungen att hinna med toa- och badrutinerna först. Så det blev lite omkastat i schemat men det funkade bra.

När vi kom hem var det lagom med lite risgrynsgröt eftersom vi hade ätit mest hela dan. Och sen var det bara tv-soffan kvar av dan före dan före dopparedan.

Idag ska Sandra få slå in Görans julklappar, om hon orkar och i eftermiddag tänkte jag få den sista julmaten klar. Nu ska vi inte ha några mängder, men Janssons och julskinka ska fixas idag. Sen är allt klart :)

Den här fina blomman fick vi av assistansbolaget
som tack för att jag skriver om dom då och då :)

Troligen hinner jag inte skriva imorgon så jag passar på att önska er alla en riktigt God Jul!

Avslutar med en länk till ett inslag i TV4-nyheterna, om en god väns son :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Vad skönt att dagen gick bra för er, hoppas den här dagen blir lika lugn!

Nu har jag sett inslaget och här blev det blött i ögonen på oss båda :o))

Ha en fin dag!
Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Härlig tradition med julklappsutdelning och Sandra verkar gilla det skarpt =)

Ha nu en riktigt härlig jul..

Kram Mia

Fru Pusselbit sa...

Önskar er en härlig, underbar och fröjdefull Jul! =)

mariellejohnsson sa...

En riktigt god jul från mig också! Och många kramar!