måndag 13 juni 2011

På banan igen

Det var ju åska i luften här igår morse, så jag fick skippa min blogg- och fb-runda till kaffet. Istället fick jag alla foton sen januari insatta i pärmar, minsann!


Skönt att ha lite tid för annat pyssel som jag gärna skjuter upp annars. Sune hjälpte till så gott han kunde, förstås.


Damen var inte speciellt pigg när hon vaknade, men efter att ha fått vara ifred en bra stund så gick frukosten ner och sen funkade resten av dagen riktigt bra, faktiskt. Vi hade ställt in oss på att skippa fritids och korttids åtminstone idag, men det vänder snabbt ibland :) Det var ju bra, vissa dagar känns det extra skönt med lite ledigt, och idag är det en sån dag…

Frampå dagen sken det upp så vi kunde ta oss ett dopp i poolen. Eller, det var ju inte så skönt så det blev ett snabbt dopp. Mest för att inte Sandra skulle bli kall, för vi misstänker att det var det som gjorde henne dålig i magen kvällen innan.

Men hon var nöjd med en fotorunda och såpbubblor också, och det var ju bra. Den här filuren fotade jag häromdagen, söt va?!


Nu tar jag bloggpaus på ledigheten och återkommer väl troligtvis på onsdag kväll, eller torsdag morgon. Ha det så fint till dess!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Maritha sa...

Vilken lite söting du fick på bild!

Ha en skön ledighet och vila dig ordentligt.....om du kan :-))

Stora kramen Maritha

Anonym sa...

Jaa du vissa dagar...så det var ju bra att Sandra var så pass pigg att hon kommer iväg till frittids. Ha en skön ledighet och passa på att njuta lite extra nu då! Och igelkottar är verkligen söta och underliga små krabater.
Kramar till sex:ans innehåll ;)
Lena

jeannette sa...

Hej vännen
Jag helgen har passerat dig med med en massa och vilken fin igelkott du fick på bild. Ha nu en skön ledighet. Kramar i massor

Annelie L sa...

Igelkottar är så söta, jag minns en gång när dottern var liten, vi satt ute på vår veranda och åt frukost, rätt vad det var skrek dottern till....det var en igelkott under bordet som hade nafsat henne i lilltån. Vi skojade och sa att han nog trodde det var en liten prinskorv...hon tyckte det var rätt kul när väl den första rädslan lagt sig.
Himla skönt att åskan gick så att du fick lite gjort ;))
Ha nu en skön ledighet, och ta hand om dig och Göran och ladda batterierna .
Kramkram

Bellan sa...

Vissa dagar önskar man mer än andra att man får sin ledighet... känner igen det där! Hoppas nu att ni får ett par dagar med skön och härlig avkoppling.
Blev lite nyfiken på det där med infon till vårdpersonal på förbundets sida - jag hittade tyvärr inget som verkar stämma, men det är säkert jag som är blind ;).

Kram på dig goa Nina!
//Bellan

Bellan sa...

Hehe, fick meddelande nu om sidan. TACK! Hade ju sett den....
Kram igen då!
//Bellan

Roffes blogg sa...

Hallojsan!
Läser ikapp om era dagar. Och det slår mig att ni har så himla bra skola! Och att Sandra har så goa föräldrar! Förstår ju att livet trilskas lite ibland med utbrott och låsningar och tröttsjuka osv. Känner igen så mycket kan jag säga... Och springandet upp och ner och upp och ner för trappor för din del alltså...
Hoppas det löser sig nu med pool så hon kan bada utan att man behöver oroa sig över om den går sönder ännu mera liksom.
Och en helt underbart söt igelkott!
Ha det så bra! Stora bamsekramen från Mib.

agneta sa...

Önskar er en riktigt skön ledighet där ni kan ladda batterierna! Igelkottar är mysiga djur, synd bara att det verkar finnas så lite av dem!

Kram Agneta

Pernilla sa...

Det är väl sommartider så brukar folk ogärna sitta vid datorn så mycket. Förutom jag som tar med mig den ut med internet ;)
Söt liten kotte!