tisdag 7 juni 2011

Ledigt och fotobekymmer

Sandra var en solstråle hela morgonen igår, trots att jag fick väcka henne. Ännu gladare blev hon när jag berättade att det var jag som skulle skjutsa henne till korttids. Inte för att hon inte gillar att åka taxi, men hon gillar lite ombyte ibland, om det inte är för mycket, för stort och för ofta.

När vi kom till korttids skuttade hon genast iväg till personalen som satt och pratade på altanen så jag hann inte ens säga hej då… Fast det är ju ganska behagliga ”bekymmer” och skönt att det funkar så himla bra.


När jag kom hem hade Göran gått och lagt sig igen. Han hade fasligt ont i foten och kunde knappt gå, så jag var lite beredd att vi skulle åka till akuten, men han ville avvakta och se hur det utvecklade sig, och det var kanske smart med tanke på vilken dag det var igår också. Mer om det vet jag inte i nuläget för han sover fortfarande.

Hursomhelst, sola klarade han iaf, så det gjorde vi och jag sprang väl runt lite med kameran en del också. Vi åt bara varsin sillmacka ute i solen och senare grillade vi. Det är så mysigt att sitta ute lite senare, för det är sånt vi inte kan när Sandra är hemma. Bara njuta och koppla av med lite vin, ända tills myggen jagade in oss. Eller Göran iaf, mig gillar dom nog inte så värst.

Sen blev Görans fot värre och han la sig med värktabletter. Det börjar likna besvären han hade i tån för ett tag sen och både Göran och jag tror att det är Gikt, men sist var inte läkarna övertygade. Fast dom hade å andra sidan inget bättre att komma med heller. Vi får väl se vad som händer och sker framöver.

Annelie L undrar hur det går för Göran med skenan och det har väl gått ganska bra i veckan, men nu fick han ju problem med foten så igår använde han den inte, ifall det nu är den som orsakar det hela.


Jag önskar er en fin dag!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen se, nu har hon vaknat till ;)
Trist att Göran har så ont, det låter inte alls bra du!!!
Så skönt det måste kännas att Sandra trivs så bra med skola och korttids, även om ett hej då såklart känns bättre i mammahjärtat :/
Jamen dessa underbara sommarkvällar, det är njutbart det. Hoppas att vädret håller i sig så ni får njuta ikväll också.
Otroligt vackra bilder på Sune, men handen på hjärtat Nina, det är väl inte du som hängt upp honom där??? Ha ha ha..
Ha en allatajders fin dag och hoppas att Göran inte mår alltför dåligt.
Lena kramar

Tina sa...

Hej ! Glada barn är underbart ! Och smidiga mornar lika härligt ! Håller en tumme att Görans fot blir bättre. Kram och önskar en fin dag. Tina

Pernilla sa...

Foto eller fot -bekymmer ;)

Mamma Z sa...

Så skoj att Sandra ser ut att tycka om fotningen :-)Att se det där som kanske inte vi lägger märke till..
Jösses så mysigt era kvällar verkar vara på tu man hand..njuuut!! Skönt att hon verkar trivas så bra på kortis!

STOR KRAM ifrån det som mera känns som Grekland än Västmanland..

Maritha sa...

Vad tråkigt att Göran ska ha så ont, hoppas det går över!

Så skönt att hon trivs så bra att lämningen går så smidigt!

Njut av ledigheten.....eller är den slut nu?

Kram Maritha

Bellan sa...

Ni har det lika bra som vi med korttids tror jag. Det är så skönt när barnen verkligen vill dit och trivs och mår bra där.

Hoppas det går över fort för Göran eller att han får den hjälp han behöver. Verkar ju jobbigt det där.

Helt underbar bild den översta på Sune - jag bara älskar den!

Kram på er!
//Bellan