lördag 18 juni 2011

Min egen dag

Jag hade en hel massa tid med mig själv igår, och det var såå skönt! Ute regnade det mest hela tiden så jag drog på mig regnkläderna och stoppade kameran under jackan, sen blev det en skön fotoprommis i skogen.


Men innan jag gick ut så ringde tandläkaren, eller tandhygienisten var det ju. Hon hade pratat med specialisttandvården och fått lite råd om hur dom ska kunna hjälpa Sandra här på Folktandvården. Jag måste säga att dom verkligen är duktiga och gör allt för att det ska funka med Sandras besök.

Vi fick en tid till tandläkaren i slutet av månaden, så ska han försöka titta på tänderna innan vi bestämmer vidare åtgärder. Det beror lite på hur det ser ut i munnen och tandhygienisten kunde ju inte titta ordentligt när vi var där i onsdags. Men hemma ska vi nu börja med nånting som heter Corsodyl, som är bakteriedödande. Det ska vi borsta med istället för tandkräm en vecka i månaden.

Och det gick iaf bra igår kväll, så det ska nog inte bli några större problem om hon bara tål det. Man ska skölja noga efteråt, och Sandra kan inte skölja (hon vet inte hur man spottar) så vi får ta väldigt lite av den där krämen istället. Det är väl bättre än inget iaf, hoppas vi.


Jaha, frampå eftermiddagen kom ju damen hem från fritids, och hon var nöjd men jättetrött så det är nog skönt med lite helg, tror jag. Det blev mest film och klippa i kataloger av eftermiddagen men kvällsrutinerna funkade fint.

Någa blev lite oroliga efter min jämförelse med poolen häromdagen, men jag får väl lugna er med att det inte är något allvarligt som har hänt och som gör att jag är trött. Det blev bara lite ”allt på en gång” så energin tog slut. Och utan energi blir även små problem stora, men jag är snart piggelin igen ska ni se :) Tack för att ni bryr er om!


Idag ska korttidsväskan packas och chips smaskas i vanlig lördagsordning. Lite grillning också om det inte tänker regna, och sen ett frissabesök för Sandras del... Eller om det går att byta den till mig istället, rent av?... Det är lite akut på oss båda men på mig blir det fortare för långt och jag var tvungen att byta min tid som jag hade i tisdags, för jag hann inte med det då.

Ha en fortsatt fin helg!

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Annelie L sa...

Så skönt att du äntligen fick lite egen tid. Det var kanske skönt att det regnade, ibland kan i allafall jag tycka att regn är rogivande.Bilderna blev fina i vilket fall som helst.
Det verkar som om de flesta runt Sandra lägger ner mycket tid och engagemang, jag vet ju att det inte alltid har varit så,så jag förstår att ni uppskattar det.

Hoppas lördagen inte bjuder på några större överraskningar utan flyter på lugnt och stilla.
Kramar till er alla.

Anonym sa...

Vad mysigt med lite egen tid. Jag är lite feg och vågar inte ta ut kameran när det regnar ;-) men det blev ju fina bilder.

Ha en jättefin lördag !!! Bamsekram Annika

ann sa...

Vad bra att du har så bra team runt Sandra angående tandläkaren.Jag ger mina barn flour tugg tabletter för att förebygga hål och det går bra.Jag har min man och klippa mina barn hemma.Det är bara äldsta pojken och flickan som vill fara till frisörn.Kramar från Åland.

Anonym sa...

Tittar in med ett sommrigt hej bara :-) Nu är vi åter på hemmaplanen och jag kan kommentera lite bättre..läst bloggarna via min gamla mobil ju och den kan jag inte skriva ifrån..

STOR KRAM

Mamma Z sa...

Hm..Kramis Mamma Z måste det ju åxå stå eller hur?? Du kan ju inte få en massa sommarhej ifrån okända ju ;-)

Photo by Maria sa...

Egentid är guld värt och får man ha den tillsammans med en fin svart vän så blir den än bättre :-)

Hoppas det gick bra hos frissan vem av er som än fick håret klippt..

Kram Mia

Maritha sa...

Klart vi blir oroliga när du inte mår bra gumman!

Så skönt att du fick lite tid för dig själv och den fina med lite mysiga foton :-))

Kramelikram Maritha

Anonym sa...

Åh så härligt med en regning skogspromenad tillsammans med din kamera. Det blev fina bilder också :)
Ja ibland blir det bara för mycket tillsammans, många bäckar små heter det jue..skönt att det inte var något allvarligt - PJUH!
Sno Sandras frisörtid du, det är du väl värd?
Kram på dig//Lena

Bellan sa...

Härligt att du äntligen fick den där efterlängtade egentiden - det är då man kan samla lite krafter och energi.
Hoppas det funkar med den där krämen till tänderna. Ni verkar ha ett otroligt bra tandläkarlag som stöttar er och förstår er.

Må så gott!
Kram från Bellan!

Natalia sa...

Så skönt med lite egen tid. Och man kan ta många spännande foton i regnet. :)