onsdag 15 juni 2011

Om man kunde gå i ide en stund


Jag känner mig inte riktigt på topp just nu och har inte så mycket att berätta heller för den delen. Läsarantalet minskar så min blogg börjar väl bli lite trist, kanske. Det hade iaf suttit fint med en semester nu, men jag ska försöka ladda batterierna så gott jag kan.

I eftermiddag kommer Sandra hem och vardagen rullar vidare. Ett tandläkarbesök står på schemat, men det vet hon inget om än.

Ha det fint och var rädda om varandra!
Jag återkommer nog snart ska ni se ;)

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Annelie L sa...

Tandläkar besök önskade jag att jag slapp att få reda på innan också, gillar verkligen inte tandläkare.
Att det minskar läsare på bloggen har inget med vad eller hur du skriver, det är jag helt övertygad om.
Men folk har inte så mycket tid att spendera vid datorn den här tiden på året. Till sensommaren och hösten är det full pott igen ska du se. Du har en fin blogg och den är omtyckt av många. Du skriver så rakt och ärligt om er vardag och det är obegripligt och fascinerande på samma gång, hur du orkar med och hur du kommer med den ena efter den andra lösningen och alltid har Sandras bästa för dina ögon.
Kram du fina, du berikar mitt liv en hel massa.

agneta sa...

Din blogg är jättefin och jag tror också att årstiden gör sitt till att så många inte är inne och läser så mycket nu! så fortsätt gärna skriva och låt inte minskat antal läsare "skrämma bort" dig! Sedan om DU behöver ha en paus från skrivandet för att göra något annat, är en helt annan sak! Så var rädd om dig, ditt mående är viktigare! kramar om dig/Agneta

Bellan sa...

Gumman då! Skickar lite stärkande kramar till dig här!
Har skrivit det förut men det tål att upprepas - din blogg har betytt och betyder oerhört mycket för mig! Jag har lärt mig så mycket av dig och ditt liv med diagnoser och den erfarenhet du fått. Jag trivs jättebra härinne hos dig.
Hoppas du orkar fortsätta skriva, skulle bli så tomt utan dina ord. Men känner du att du behöver en paus för att må bättre, så ska du naturligtvis göra så. Ditt mående måste gå i första hand!
Kramar om dig läääänge och innerligt ♥♥♥
//Bellan

Tina sa...

Hej ! Tror också att det här med lov och sommar är extra tuff för oss med diagnosbarn av olika slag. Har alltid haft ångest och magkatarr inför sommaren och känt mig låg. Fortsätt skriva om du mår bra av det , annars ta en paus. Jag väntar tills du är redo och följer dig gärna då. Stärkande kram Tina

Unknown sa...

Hoppas du känner dig lite bättre till mods snart! Jag har då inte tröttnat på din blogg. Jag är bara så dålig på att kommentera ibland. Hoppas ni får det fint nu när Sandra kommer hem!!
många kramar

Anonym sa...

Men gumman då, det låter ju inget bra alls att du inte mår så bra. JAg kan ju inte fatta att dina läsare minskar för jag tycker din blogg är jättemysig. jag gillar att följa er vardag med Sandra och Sune, hur ni löser situationer med och för Sandra. JAg har verkligeh´n fått massor med idéer och tips från din blogg och vill inte vara utan den. Denär ju en del av min vardag...det första jag gör på morgnarna, läser här.
Kramar om dig gumman och hoppas att Sandra är go och glad och får dig på bättre humör =)
Lena
Du skriver visst det fint och läsvärt Nina så det så. PUKT SLUT!!!

Anna sa...

Jag tycker din blogg är super bra. Jag har personer i min närhet som har npf diagnoser och jag lär mig så mycket genom din blogg.
Och som dom andra skriver läsar antalet minskar för att det är sommar. och det kommer bli tomt om du slutar skriva.

kramar

ann sa...

Jag tittar också in här nästan varje dag men kommenterar inte ofta på det du skriver.Jag hoppas verkligen du fortsätter men jag förstår om du vill ha paus.Kramar från Åland.

Maritha sa...

Nina du kanske behöver en paus från allt du har på schemat varje dag men vi vill inte ha paus från din blogg. Jag tycker om att läsa den varje dag jag har möjlighet!

Men som de andra skriver, det kanske är annat än dator tid som prioriteras just nu :-))

Sköt om dig goa Nina!

Kramen Maritha

Annika N sa...

Din blogg är visst inte trist så klart vi vill läsa din fina blogg. Men vad det gäller mej så har jag svårt för att sitta inne vid datorn när det är så ljuvligt ute. F´låt..

Sköt om dej Gumman !!! Kram Annika