söndag 12 juni 2011

Stormen efter lugnet

Om fredagen var lugn så berodde det nog på att damen var för trött för att orka nånting alls, helt enkelt. Det fick vi igen igår, kan man säga…

Det spelar liksom ingen roll vad man gör eller vad man säger när det är såna dagar. Det blir tjafs, gnäll, skrik och utbrott av det mesta. Jag kan ju säga att mitt tålamod försvann redan före frukost.

Det första Sandra vrålade när hon vaknade var att hon skulle bada i poolen, så det blev lite skrik och gap här ett tag, men sen åt hon iaf frukosten. Och eftersom jag sa ”frukost först” när hon vrålade ”bada” så var det ju bara att hålla vad man sagt, trots att hon egentligen var för trött för nåt bad. Men man vet ju inte när badvädret tar slut och hur länge poolen håller, så det känns bättre att bada för trött än inte alls.


Väl i badet blev nog den överhettade hjärnan nerkyld iaf, och humöret bättre. Riktigt bra ett tag där, faktiskt :)


Senare på kvällen blev hon dålig. Ledsen, ont i öronen och ont i magen. Sen blev det toa och dusch ett par vändor innan nattningen blev klar. Sandras rum ligger på övervåningen och badrummet i källaren, så det blev lite ”spring” två trappor ner toa, bad och dusch. Två trappor upp nattinatt. Två trappor ner, toa, bad och dusch. Två trappor upp, nattinatt…….

Men sen lugnade det sig som tur var och Sandra var så duktig hela tiden. Ja, jag med faktiskt, pedagogisk hela tiden och inte minsta irriterad! Pjhu!

Men huvudvärken… Ja, det är som jag skrev sist, den går ju över igen..

Patricia och Bellan undrar om det inte är nåt hål i poolen som vi kan laga. Jo, ett har Göran lagat, men det verkar vara fler småhål, både i luftringen och i själva botten, tyvärr. Man kan ju bada i den ändå, som tur är, så vi får väl se om den kan duga över sommaren. Den är ju stor fortfarande, fast den bara är halvfull :)

Bellan undrar också om Sandra blir stressad av att vi föräldrar kommer till skolan. Ja, det blir hon, men det går ganska bra en stund. Det skulle bli på tok för mycket för henne att vara med på avslutningen tillsammans med dom andra eleverna. Dom första åren var vi där samtidigt som dom andra, men höll oss i Sandras rum. Fast det blev för oroligt ändå, så då valde vi att ha egen avslutning dagen före dom andra.

Nu måste jag stänga av datorn för det mullrar och har sig häromkring. Ha det så bra, ni som kikar in!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Ja hon ser åtminstone glad och nöjd ut på bad bilderna. Hoppas verkligen poolen håller över sommaren. Hon verkar tycka om badandet...
Skönt att du höll dig pedagogisk lugn under kvällrutinerna, det är inte alltid det lättaste ;)
Hoppas ni får en fin söndag tillsammans med lagom mycket roligheter, lite fotografering och en glad Sandra.
Massor av finkramar

Anonym sa...

Såna där dagar vill man helst glömma och bara få slut på, tålamodet och orken rinner av en som vatten på en gås.
Skönt att ni fick ett andningshål med poolen en stund. Och den där huvudvärken, den kommer som ett ovälkommet brev på posten dessa dagar.
Kramar om och önskar er en fin och braigare dag idag//Lena

Maritha sa...

Så skönt att hon blev lite l
"avkyld" av vattnet, kan lätt bli överhettat för alla en varm dag :-))

Hoppas söndagen har varit lugnare för er!

Kramizar Maritha

Bellan sa...

Oj, oj, vilken dag ni hade! Såna där dagar räknar man ner till läggdags rätt tidigt...
Vad duktiga ni var, både du och Sandra vid nattningen! Visst känner man sig nöjd sen när man varit den där pedagogen som man inte alltid orkar vara!

Kramar om dig och hoppas huvudvärken ger sig!
//Bellan