måndag 6 juni 2011

Dax å njuta ledigt

Sandra sov faktiskt nån timme längre än vad hon brukar igår, vilket kändes bra med tanke på humöret. Hon var en solstråle när hon klev upp och det satt väl i ungefär en kvart…

Men det är mycket som orsakar oro och humörsvängningar nu, och säkert kan det påverka sömnen med, även utan stormar och strömavbrott, som vi hade häromnatten.


Hon vet ju att sommarlovet närmar sig, men att sätta upp skolavslutningen på schemat skulle inte göra henne lugnare, så det är ändå bättre att hon bara vet att det är länge dit… Sen är det ju poolen, som vi inte heller har på schemat vilken dag det är badtemperatur i den, eftersom vi inte kan veta det med säkerhet. Så vi har valt att säga ”Det dröjer länge” där också.

Ja, sen har vi ju helgerna som alltid oroar lite eftersom Sandra hellre vill till skolan varje dag. Så att det är helg räcker för att det ska bli humörsvängningar, liksom. Lägger man ihop allt så är det ju inte konstigt att hon inte är på topp. Vi får försöka sysselsätta oss lagom, helst utan krav, och liksom bara ta oss igenom såna dagar. Vissa saker går som det går och ordnar det sig inte så löser det sig ändå!


Idag är det röd dag i almanackan, men för oss blir det inte så stor skillnad eftersom vi har korttids och får den vanliga ledigheten ändå. Jag ska köra dit Sandra klockan nio och sen är vi lediga till efter skolan på onsdag, utan några större planer planerade.

En del samtal ska klaras av imorgon, och det är ju inte så jobbigt men brukar ta en massa tid som jag hellre vill lägga på roligare saker. Har jag tur så får jag tag på dom jag ska ha tag i och då är det ju ganska snabbt avklarat ändå. F-kassan, jobb och Hab i prioriterad ordning.

Fler foton finns på Amatörfotografen, länken till höger.

Jag önskar er en fin nationaldag!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Nä slår man ihop allt så är det ju inte så konstigt att det finns lite oro hos Sandra..

Njut nu av ledighet, det skall jag med göra :-)

En massa kramar till fina dig från mig..

Mia

Annelie L sa...

oron är väl egentligen inte jätte stor om man tänker på allt som är runt omkring, hon verkar fixa det rätt bra tycker jag det verkar som.
Ta nu tillvara på ledigheten, var riktigt lat och låt hjärnan vila lite. Den behöver nog det så att det inte blir strömavbrott där också ;))
Hur går det med Görans skena, börjar han vänja sig vid den?
Massor av goa kramar till dig // Annelie

Anonym sa...

Det är inte lätt att vara Sandra denna tid på året då inget är som det ska på nåt vis. Tur att hon har kameran så hon kan sysselsätta sig lite med den iallafall.
Det är ju tur att det är korttids idag och imorgon så nåt blir lite som vanligt även om det inte är skola förrän imorgon.
Tänk att man aldrig blir klar med dessa samtal, alltid är det nåt som ska ordnas, ändras eller ifrågasättas.
Hoppas att det gick bra att lämna Sandra och att du får tag i de du behöver.
Ha en fin ledighet nu!
Sommarkramar, Lena

Patricia sa...

Ja som du säger, ordnar det sig inte så löser det sig ändå .. =)

Hoppas ni får sköna lediga dagar, här är det ju med ledigt i dag i alla fall, det känns som helgen varit jäääättelång och så är det kort vecka .. känns helt OK .. =)

Ha de så gott!
Kram Patricia

Maritha sa...

Oj vad ni har kul med era kameror :-))

Hoppas oron inte blir så jobbig för Sandra.

Njut av ledigheten nu!

Kram Maritha