onsdag 1 juni 2011

Lite nytta och mera nöje

Nu har vi kommit i ordning här hemma efter ett par dagar med campingliv. Vi tog husbilen till en grannkommun och hade det bra med lite nytta gjord och en hel del må-gott-mys, förstås. Vädret kan vi absolut inte klaga på så nu är man inte helt blek längre, även om jag inte tillhör den färggranna skaran av människor, precis.


När vi kom fram slappade vi en stund och käkade somrig matjessill i solen.


Sen knatade vi iväg till skolan där vi hade ett föräldrasamtal att klara av, och det är alltid trevligt att sitta ner och prata om Sandra över en kopp kaffe. Två timmar går rysligt fort då!

Även en personal från korttids var med och det brukar dom försöka i den mån det går att ordna. Det är så himlans toppen och en av orsakerna till att Sandra mår så bra. Alla runt henne samarbetar och jobbar åt samma håll.

En hel del fotande blev det ju också förstås, på promenaden till och från skolan.


Jag skulle bli glad för lite besök på min fotosida på Facebook. När det har blivit några fler som gillar sidan ska jag ha lite tävlingar där har jag tänkt. Klicka bara på Amatörfotografen så kommer ni dit. Ni får gärna hjälpa mig att sprida sidan, för jag lyckas inget vidare med den uppgiften, och det är roligt om folk hittar dit :)

På tisdagen hade Göran en tid på sjukhuset för att få hem sin skena som ska hjälpa till att avlasta hans knä. Vi hoppas väl att det kommer ge lite lindring. Och att han orkar ha den på sig…


Vi hade ju sol och sommarvarmt hela tiden så kvällarna njöt vi av ända tills solen försvann och myggen kom. Det blev lite grillgott och lite vin och bara en massa må bra, helt enkelt.


Jaja, det är lätt att somna när man slappar i skuggan efter en dag i solen :)

På vägen hem sen, stannade vi till på Elgiganten och köpte en kamera till Sandra. Men hon har inte fått den än. Dels vill jag hinna få den fotoklar och kolla att jag får ordning på allt först, för när Sandra får den måste allt funka. Sen har vi lite mer tid när det inte är skoldag, så hon ska få den imorgon (torsdag) är det tänkt.


Nattmia undrar ifall dom har märkt av yrseln i skolan och på korttids. Nej, inte direkt, och det var väl det som gjorde att vi mer började undra om det inte var minnena som spökade. Fast lite har hon reagerat i skolan, så vi vet inte med säkerhet. Det känns bra att vi ska kolla synen, för det kan förklara en del av hennes osäkerhet när hon går och det är lite avstånd, som i skogen och i trappor och så.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll och skön Kristi himmelfärdshelg!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som ni haft en riktigt skön helg trots läkarbesök och handling. -vad fin du är när du sover gumman ;) hi hi hi!!!
Hoppas att Sandra blir glad över sin rosa fina present, gulltjejen...
Vad härligt det ser ut precis vid sjön med vin, camping och en massa grillat...avundsjuk, jag...neeeejdå!
...eller jo lite då
Kram på er och ha en fin fortsättningpå kvällen ♥
Lena

Patricia sa...

Åh va mysigt ni haft det!! Ser helt underbart ut!

Men jisses vilken skena Göran fått, hoppas den gör nytta OCH att han kommer överens med den så att han använder den .. ingen dålig anordning .. =)

Det låter ju lite logiskt det där synen o avstånd o sånt, hoppas att synkontrollen är lösningen på problemet.

Ja just ja, och du, färggrann är du i mina ögon som person, du har en enorm utstrålning och underbar personlighet!

Kram kram

Annelie L sa...

Åhh så skönt ni ser ut att ha haft det, det är ni verkligen värda. Sommar solen kom som på beställning för er skull <3.
precis en sån skena hade jag ett tag också...men jag fick bara ondare av den. Troligtvis pågrund av min fibro. Den tryckte på ställen som inte min kropp tyckte om. Det var deras sista kort, när inte det hjälpte på mig så blev det en operation och den har jag aldrig ångrat. Men så behöver jag ju inte krypa omkring på knä på mitt jobb heller. Jag kan som sagt stå lite lätt på knä, fast det känns lite skumt och jag har ju bara en halv protes.
Vilken fin liten rosa kamera Sandra får, den blir hon nog glad över. Sen blir det fota av i familjen Gustafsson kan jag tänka mig.
Ha en fin torsdag och hoppas även helgen flyter på bra och blir fin.
Kramar om dig och din fina familj.
Kram