måndag 30 maj 2011

Så var det helg igen

Igår morse sa Sandra att det var svårt att sova för det hade snurrat i huvudet och taket var konstigt… Jahaja? Undrans vad det betyder nu då? Är det verkligen bara minnen, eller är hon snurrig mest hela tiden? Trapporna har iaf gått bättre dom senaste dagarna.

Håhåjaja, vad jobbigt det är när man inte vet vad det är, hur hon känner och hur man ska hjälpa henne. Det är ju inte ens säkert att hon vet hur man ska må?... Hon kan inte föreställa sig något alternativ utan gillar liksom läget och tror att det är så det ska vara.

Nåja, vi kom iaf iväg till mormor och morfar som planerat och det gick ju bra, även om damen var trött, efter en natt med för lite sömn, så dom fick se den inte lika glada sidan av lilla fröken :)

Jag hade med den lilla kameran så Sandra skulle kunna ta lite egna kort och nu undrar hon förstås när dom ska komma i brevlådan :) Men hon får allt vänta lite med det.

Mormor

Morfar

Vi får väl se om vi köper en kamera åt henne nu när vi har korttids. Hinner vi så ska vi iaf kolla lite om det finns nån som verkar enkel och bra för henne.

I övrigt väntar möte i skolan och besök på sjukhuset (Görans skena till knäet ska hämtas) och lite handling och en hel del njuta av livet så ni får klara er utan mig ett par dagar. Jag återkommer väl på onsdag, gissar jag. Ha det fint!

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Tina sa...

Hej ! Ja det finns nog inget som är så frustrerande som att inte kunna förstå och hjälpa sitt barn. Hur mycket man än vill så går det inte alltid. Jag brukar säga ofta att om jag bara kunde få veta hur tösen känner, vad gör ont och vad är läskigt. Men det är inte alltid så enkelt. Ha det skönt nu ett par dagar och var rädda om er. Kram Tina

agneta sa...

Vill önska er bägge en jätteskön och mysig "helg" tillsammans! Kramar om er!agneta

Patricia sa...

Usch va jobbigt det där med hennes yrsel, att inte veta, förstår att du funderar .. =(

Men skönt ni kom iväg till mor o far i alla fall.

Hoppas ni får sköna lediga dagar nu, det ska ju bli bättre väder, hoppas det stämmer för nu är det grått, regnigt o blåsigt.

Må så gott!
Kram patricia

Annelie L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Stackars Sandra, så jobbigt att hon fortfarande är så yr eller vad det nu är? Pluttan :/
Hoppas att ni hittar nån bra kamera som är enkel nudå eftersom hon verkade tycka det var så roligt med bilder. Det blir ju lite som pyssel också såklart, så det är ju en toppenhobby. Så kan man ju passa på att fota lite själv också och det gör ju inget ;)
Hoppas att Sandra får må bra och att ni får komma till optikern/ögonläkarn snart ifall det skulle vara det som är bekymret.
Kramar ocm gott och önskar er en fin ledige´t trots lasarettbesök.
Lena

Maritha sa...

Men så mysko med yrseln.......!
Ja nu var besöket gjort och är historia, lär väl dröja ett atg igen antar jag.

Vi får väl försöka klara oss utan dig medans du njuter av helgledigt :-))


Kramen Maritha

Annika N sa...

Vad bra att besöket hos föräldrarna gick bra :-)

Ha det så mysigt !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Låter otäckt nu med yrseln.. Men säger hon inget i skolan eller på kortis?? För hon borde ju vara yr även där om det är ngt annat än minnena..

Ha det nu så härligt på er ledighet..

Kram Mia

Linda aka Javamorsan sa...

Känner igen det där. Min dotter mår "konstigt" mellan varven men hon själv verkar liksom bra ta det som normalt för att hon inte kan föreställa sig annat. Jag vet inte. Har ofta svårt att förstå henne men försöker finnas där och stödja i alla lägen.

Bellan sa...

Skönt att ni kunde komma iväg trots yrseln. Jättejobbigt att inte veta hur det egentligen står till.
Kul med Sandra och kameran, att hon gillar att fota precis som mamma. Ett gemensamt intresse för er att hålla på med.
Såg på fb att ni ser ut att ha haft en skön ledighet med många fina bilder från dig.
Ha det gott och kram från mig!
//Bellan