söndag 29 maj 2011

Finbesök, minsann :)

Nä, grillningen skippade vi, och annan uteaktivitet också. Det var kallt och småregnigt mest hela förmiddagen. Men fotona sattes in och det blev damen mycket nöjd med.


Jag gav henne kameran en stund, men där tog tålamod och humör slut, för då insåg hon att vi inte skulle gå ut. Så det blev en biltur med ”pappa Göran” en stund istället, medan jag fixade maten.

Sen ville Sandra se på sin nya ”kalas-film” som hon har gjort i skolan.


Men efter ett tag tröttnade jag på att sätta igång den var och varannan minut, så då fick det bli en annan film, som spelar av sig själv en lite längre stund.

Plötsligt plingade det till i mobilen och det var Lenaeff som promenerade förbi på vinkavstånd från vår altan efter att ha besökt en marknad i närheten. Sen körde dom hit en snabbis och sa hej här utanför, eftersom Sandra var hemma och det hade rört till det lite för henne om vi hade gjort någon större affär av det hela.

Tack så mycket Lena, för snabbtitten, det var så roligt att träffa er på riktigt även om det ”bara” blev en kram utan kaffe. Och det var så mysigt att få prata lite med goaste Junior och till på köpet din fina mamma. Hälsa och tacka så mycket!

Lagom när Lena hade åkt så var det riktigt skapligt väder. Sandra, Sune, Nikon och jag passade genast på att ta oss lite luft.


När nu inte familjen kom ut nånting på förmiddagen, så hann jag ju inte packa nån korttidsväska, utan den fixade jag i all hast medan det var chipsmys här frampå kvällningen. Det gick ju det med, även om jag föredrar att göra det i lite mer lugn och ro.

Mamma Z undrar om jag ska minska ner på Sandras assistans nu när jag börjar söka jobb, och hur länge jag får vara hennes assistent.

Nej, Sandra behöver assistans, och om dom inte hittar på några knäppa lagändringar och sånt, så kommer hon fortsätta ha assistans så länge hon har behov av det. Hjälp kommer hon att behöva hela livet men om det blir assistans eller någon form av boende när hon blir lite äldre vet vi inte riktigt än.

Däremot ska inte jag jobba mer än jag gör, utan om jag får lite vikariat så är det meningen att Göran ska ta mer av assistansen. Dels för att hans kropp inte klarar av golvläggning längre och dels för att jag har behov av att komma ifrån lite och få göra nånting annat ibland.


Idag åker Sandra och jag till mina föräldrar en sväng och hälsar på. Det var ju ett tag sen… Sju månader, närmare bestämt. Hoppas ni får en skön söndag! Jamen just ja… Idag är det ju ändå Mors dag :) Jag som var lite tidigt ute och önskade en bra sån redan förra veckan får väl önska det idag igen då! Trevlig Mors dag ni som firar det!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis på morsdag!

Så härligt med lite snabb besök.
Även om det bara var en kram!

Hoppas ni få ren fin söndag!

Kramar om!

Patricia sa...

Va kul med fotoalbumet, kan tänka mig att Sandra tyckte det var kul.

Och va roligt med lite oväntat besök .. hi hi.

Ja idag är det Mors dag, passar ju bra att ni ska till din mamma då .. hoppa ni får en bra dag!

Må så gott!
KramPatricia

Maritha sa...

Så bra om du kan få ett jobb som du vill ha.

Men så roligt att få ett oväntat besök så där :-))

Skönt om trappans oro försvinner och ......ja tänk om du kunde krypa in och se vad hon tänker!

Hoppas besöket hos dina föräldrar gick bra!

Kram Maritha

agneta sa...

Hoppas ni har haft en bra dag idag och att ni får en skön ledighet till veckan! Kramar till er <3/Agneta

Anonym sa...

Hejsan! Det var så roligt att kunna komma förbi och få en kram även om jag inte kunde träffa övriga familjen, men jag förstår ju att det inte går att bara titta förbi sådär. Men jag kunde ju vinka till Sandra i fönstret iallafall :)
Söta..
Jamen det blev ju en bra dag ändå då eftersom jag tog med mig lite bättre väder till dig.
Jag hoppas att vi kan träffas fler gånger och att det kan bli en liten pratstund då också. Det var ju ett mysigt hus ni hade iallafall.
Kram goaste Nina, och det blir ju så mycket man skulle vilja prata om, så man får svårt att sålla tankarna när det blir så där kort möte ...
Puss//Lena

Bellan sa...

Vilken bra sysselsättning för Sandra med fotona, förstår att hon gillar det!
Men så avis jag blev på att du fick ett sånt finbesök! Vad roligt för er att få träffas irl. Där skulle man vart med, men, men, man kan inte få allt här i livet....

Kramar om dig!
//Bellan