onsdag 18 maj 2011

Pigga och glada igen

Sandra kom iväg bra till skolan och var en solstråle på morgonen igår, och det satt i när hon kom hem med. När det var dags för toa- och badrutiner så blev hon ledsen när hon skulle gå ner för trappan. Sa att hon var yr och att händerna var konstiga.

Med tanke på vad som hände för inte så värst länge sen så blir man ju lite orolig samtidigt som man vet att hon har svårt för att skilja på minnen och verklighet. Troligtvis var det minnen som kom för det gick snabbt över och märktes inget mer sen.

Göran åkte och handlade själv på förmiddagen igår, och jag tog det lugnt och samlade krafter vilket var ungefär vad jag orkade.

När det började bli dags att gå ut till taxin för att möta Sandra så öppnade sig himlen…


…så jag slängde fram en regnjacka, men den tog Sune genast beslag på, förstås.


Den här kom ju på plats också och passar riktigt bra där. Nu tänker jag på Mia och Patricks överraskning varje gång jag ser den :)

Tack så mycket, Mia & Putte

Så mycket mer hände ju inte igår. Vad det blir av idag vet jag inte men det vore skönt med lite foto-väder och en prommis. Vi får väl se hur det ser ut när Sandra har kommit iväg här.


Jag önskar er en skön dag hursomhelst. Gå gärna in på Amatörfotografen och gilla sidan :)

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du har piggat på dig igen. Det är inte bra att festa sådär i flera dagar på egen hand ;)
Tänk att katter har en förmåga att sno precis det man ska ha för stunden, snabba som attan är de. Iblan skulle man önska att man hörde vad de tänker.
"..ha ha ha, och nu tror matte att hon slipper bli blöt i regnet, men ack så hon bedrog sig. Jag lägger mig där och fnissar när hon går utan jackan. Jag ser lite extra söt ut så får jag vara kvar, hi hi hi. Så dumma de är de där människorna"
Skönt att Sandra var piggelin och glad. En tanke...Sandra får ju "tröttsjuka" ibland när det blir för mycket för henne. Vet ni vad det beror på? För det påminner ju lite om det du får ibland???

Kram på dig och hoppas att Görans knä tillåter en liten fotonad eller två//Lena

Annika N sa...

Skönt att du är pigg igen :-)

Ha en skön onsdag !!! Kram Annika

Patricia sa...

Va skönt att Sandra är piggelin igen, och jag hoppas du med mår bättre nu.

Vilket väder det var i går, det vräkte ner här med till o från .. =)

Här skiner solen idag, hoppas ni får en liten kamera-prommis .. ; )

Kram hela da´n!

Photo by Maria sa...

Härligt att läsa att Sandra är en solstråle, det är hon säkert när hon kommer hem med.. Vore ju bra om hon kunde smitta av sig till riktiga solen med för den har nog blivit sur på något, den visar sig bara korta ögonblick här hos oss :-(

Varsågod :-) Den passade ju perfekt där på den lilla väggen.. Jag tänker ju på dig var gång jag dricker te här, Mona slängde ju till mig en påse av det goda Malmköpingstet.. Jag sa när hon var hos mig att jag med kanske skulle göra en beställning te av dig men hon tyckte jag kunde ta en av henne för du kom med en hel massa..

Ha nu en fin dag och hoppas du får uppehåll så du kan plåta lite..

Kram Mia

Annelie L sa...

Skönt att du börjar känna dig bättre och börjar få orken tillbaka.
Han är ju för söt den "lille" Sune. Där har ni allt en katt med massor av personlighet.
Det var ett bra ställe du satte din present på,på väggen bredvid WC dörren, för dit springer man ju ganska ofta, så du får du tänka på Mia ofta.
Hoppas du kom ut på en liten fotonad och har haft en fin dag .
Kram på dig !!

Lottis sa...

Hej vännen :) Vill mest hålla mig lite uppdaterad på hur ni har det....Känns som att jag hamnat lite i en annan sfär för tillfället.... :) En fråga : Kommer det en efterföljare på "Halv åtta hos Gustavssons" ??? ;)Kramar

agneta sa...

Ha det gott/Kram Agneta

Bellan sa...

Vad skönt att du känner dig bättre!
Men vilket väder det blev hos dig... hoppas du fått lite bättre fotoväder idag då. Det är så kul att se dina bilder du tar med nya kameran. Men hur ser dina knän ut?? som du kryper på marken och fotar ;)

Kram på dig!
//Bellan