söndag 1 maj 2011

AmbulansfärdJag tänkte att ni kanske undrar vart jag har tagit vägen... Sandra blev dålig igår, och vi blev ganska oroliga för hon var både yr och okontaktbar vissa perioder. Ben och armar lydde inte och hon skrek "Håll i mig" trots att jag höll om henne och försökte få henne lugn.

Det slutade med att jag ringde 112 och vi har tillbringat natten på sjukhuset för observation. Jag vet inte så mycket i nuläget, men vi har iaf väskan packad. För bra är hon inte, och fick hon en ny sån attack skulle vi tillbaks på vidare koll.

Dom har tagit blod och kollat Borrelia och lite annat, samt tagit EKG så här långt. Dom svaren som var klara såg bra ut och resten väntar vi svar på i slutet av veckan. Det som ska göras om det inte går över av sig själv är ryggmärgsprov och magnetröntgen, men eftersom hon måste göra det under narkos så vill dom avvakta och inte utsätta henne för en massa i onödan, vilket känns bra.

Nu har hon varit vaken hela natten och jag hoppas att hon snart somnar i soffan, men hon är orolig och blir rädd när hon lägger sig, så tillslut somnar hon väl sittandes...Det var lite om läget och varför det inte blev nåt inlägg här imorse. Hoppas ni hade en mysigare Valborg än oss och var rädda om er! Jag återkommer när jag har tid...

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men fy så otäckt. Stacars Sandra, stackars lilla Sandra. Så liten amn känner sig när det händer sådana saker. Jag hoppas innerligt att det inte är något allvarligt...det vore verkligen inte kul. Kramar om så mycket jag kan via nätet och hoppas verkligen att ni får lite sömn alla tre...Tänker på er och håller tummarna hårt hårt :/
Lena

Susanne D sa...

Gullevän! Hoppas det inte är nåt allvarligt med Sandra, det lät ju lite oroväckande. Bra att hon kollas upp.
Förlåt att jag kikar in så sällan för det är verkligen trevligt att läsa din blogg.

Sänder Krya På Dej Kramar i Massor till Sandra och kramar till dej Fina Nina!

/Susanne

Maritha sa...

Men ojdå! Så otäckt det låter, hoppas hon får hjälp med vad det nu kan vara.

Fina foton du tar Nina. Visst ät det lite tråkigt att man inte kan få hjälp om fotofilter i affärerna idag, det finns inga riktiga fotoaffärer!

Sköt om er allihop!
Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Stackars Sandra.. Hoppas hon mår bättre nu..

Men hur gick det att åka ambulans och ligga på sjukhus för henne?? Inget ni kunde förbereda direkt..

Kram Mia

Annelie L sa...

Stor kram till er, jag tänker på er och känner mig orolig, men det känns skönt att proven hittills varit bra i allafall.
Massor av kramar och kärlek // Annelie

Unknown sa...

Oj stackars Sandra!
Stor kram till hela familjen, hoppas det går över fort!

Kramar om!

Bellan sa...

Vad obehagligt för er! Och det blir ju sån oro när man inte vet vad det beror på. Hoppas nu att det inte är nåt farligt utan att det går över av sig självt nu.
Kramar om er i massor!
//Bellan

Cicci sa...

Låter hemskt! hoppas de finner vad som orsakar henne detta!
Många bamsekramar till er!!!