lördag 7 maj 2011

Trevlig helg!

Jag har inte så mycket att komma med idag. Det var en ganska vanlig fredag igår och hände inget särskilt av intresse.

Vi tog en liten prommis med kameran, men jag blev inte vidare nöjd med nåt av fotona. Den här stolta herren blev förevigad iallafall. Han sprang sen glatt efter oss och ville ha mer uppmärksamhet.


En bit bort stod hans familj och ropade på honom, men dom var lite skyggare, så dom hade jag behövt ett teleobjektiv till. Han lyssnade iaf tillslut på dom, och vände om.

Sen blev jag lite (läs ganska mycket) irriterad när kameran inte ville fokusera och verkade totalpaj. Jag laddade batteriet och läste instruktionsboken utan att bli nåt klokare alls och tänkte att det är väl bara å lämna in den då, morr!

Men då kom jag på att jag hade Close up-filtret på… Nåja, är man lär sig nåt hela tiden!

Tusensköna

Sandra var lite trött och skör när hon kom hem och när det var dags för toa och bad så låste det sig. Vi har nämligen gjort en förändring som hon inte har fått in i rutinerna riktigt än. Så det blev lite fel för henne, med utbrott och svordomar ett tag innan livet fortsatte.

Men kvällen gick bra utan några fler utbrott. Idag vill Sandra gå ut och pyssla, så det gör vi väl förstås. Sen är det ju lördag med allt vad det innebär och vips så har dagen gått. Det brukar inte bli så mycket tid över mellan rutiner och godis på lördagar.

Det låter väl som om vi äter massa godis hela dagen, men våra dagar är så uppstyrda av rutiner som löser av varandra enligt schema, så det finns inte så mycket plats för annat. Det räcker med en godispåse efter maten och chipsmys på kvällen för att dagen ska bli full.


Ha nu en riktigt skön dag, vad ni än pysslar med!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Unknown sa...

God förmiddag Nina!

Ja det var ju tur du upptäckte "felet" med cameran. Hade ju varit pinsamt om man pkt in med den kanske.. Hihi!

På din fråga. Jag har en HP, och med den följer et program med, HP Photosmart Premier.
Jag lägger alltså bilderna för panorama utskrift helt enkelt. Ett väldigt enkelt program, inget avancerat alls! Men tack för komplimangen! :)

Idag ska det bli kanon väder i hela landet så hoppas ni får en skön dag.
Kramar om!

Annelie L sa...

Vilken stilig tupp du fångade på bild under er promenad, gick han bara runt och spankulerade alldeles fritt..?
Verkligen skönt att du kom på vad det var för fel på kameran, det hade verkligen varit förargligt att komma in med kameran för felsök och det bara hade varit det.
Du tar jättefina bilder och din sida på FB ser jätte bra ut. Du kan nog snart kalla dig för Fotografen istället för Amatörfotografen om du fortsätter i den här takten.
Hoppas er lördagseftermiddag och söndag blir bra och att ni har någon möjlighet att njuta av solen och värmen som har kommit tillbaka.
Kram till dig min vän .

Linda aka Javamorsan sa...

Så där brukar det bli för mig med med prylar. Jag missar saker och tror att dom gått sönder :(

Hoppas ni haft en skön lördag Kram

Anonym sa...

Äch! Säg som det är, ni äter säker godis hela dagarna i ända...
Undrar vad det är som gör att alla barn är å himla duktiga på att svära när det inte blir som de är vana? Och oftast kan de ju en hel skrälldus olika svordomar också...
n skön dag i all enkelhet är inte så dumt det heller.
Kram på er //Lena

Bellan sa...

Haha, det är inte lätt alla gånger med tekniken... många misstag har man gjort innan man fattat!
Jättekul att se dina bilder, du är jätteduktig!
Kram!
//Bellan