söndag 8 maj 2011

Solsken och pollensnuva

Jag tror att jag av misstag råkade väcka Sandra igår. Vi har ju en babysitter för att alltid höra henne från hennes rum, och jag tyckte jag hörde henne på morgonen. Men när jag kom upp sov hon.. Så det blev en trött och grinig dag igår, vilket iofs inte behöver bero på det då, men iaf. Lite mer sömn hade ju inte skadat.

Eftersom humöret var som det var så tog vi bort allt som kunde störa eller bli för kravfyllt och jag fixade pizzan och pizzasalladen utan hjälp. Annars gillar ju Sandra att hjälpa till och det går att göra det på en ganska enkel nivå, men igår kändes det säkrast att låta henne riva papper och se film ifred…

Så länge inga krav ställdes på damen så funkade hon ganska problemfritt, trots att hon var trött. Efter maten gick vi ut en sväng allihop. Sune jagade getingar och annat ätbart, Sandra blåste såpbubblor (helst på Göran)


Och jag, ja det vet ni redan :)


Men efter en stund började Sandra nysa, så då gick vi in. Det har ju varit så kallt sedan vi slutade med pollentabletten så hon har inte visat några symptom på allergi förrän igår. Jag kan inte låta bli att bli irriterad över att dom ska mixtra med mediciner på det där viset. Sandra kom ju ändå lindrigt undan. Man ska inte leka med såna saker!

Jag ska gå till Apoteket imorgon och be att dom tar fram den gamla pollentabletten som hon tålde och jag skiter fullständigt i om den är dyrare! Nya/tillfälliga läsare kan kika HÄR och HÄR för att få en inblick. Sandra blev alltså sjuk av pollentabletten som skulle vara samma men med en ny tillverkare. Det är iaf vad vi tror med bestämdhet nu, men vi hann bli ganska oroliga, kan jag säga, och det är ju inte läge att prova några andra sorter för skojs skull, precis.


Idag ville Sandra bygga lego med mig, så det lovade jag igår. Hon kanske byter aktivitet nu då, efter en längre tids pusslande. Hon gör alltid en sak i taget, väldigt intensivt, nämligen.

Någon korttidsväska behöver jag inte packa än, för vi har bytt kommande dygn och är lediga till helgen istället. Det är inte så ofta det händer, men om vi är bjudna på nåt så är det ju mest på helgerna och då brukar vi kunna byta om vi får reda på det i tid.

Dom vänner som vill att vi ska komma brukar se till att planera i tid. Det mesta går ju om viljan finns och vi är tacksamma över att vi har såna vänner!


Annelie L undrar om tuppen i gårdagens inlägg spankulerade runt fritt och ja, det gjorde den, liksom hela hans familj med.

Ha en skön söndag och klicka gärna på bilden till höger och gilla min fotosida, det skulle jag gilla :)

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Suzan sa...

har också pollenbesvär :(

Jessica i Nyköping sa...

Ser mycket fram emot bild på era legobyggen :-)
/Jessica i Nyköping

Anonym sa...

Hej hallå där goaste Nina!
Nu är friden slut...
Kul att få ledigt en helg och hitta på något med goa vänner.
Alltså, den där bilden på Sandra är så otroligt fin Nina, hon är så söt så det är inte klokt.
Hmm...det är ju synd att inte hon kan leka med Junior, för han kan bygga lego i timmar så skulle både du och jag kunna göra annat med focus i undertiden ;)
Kramar om dig och tusen tack för katten, den var så söt och jag blev så glad =)
Lena

Photo by Maria sa...

Hoppas ni får en medicin som funkar och som Sandra tål nu så hon slipper sina allergibesvär..

Ha nu en fin start på nya veckan..

Kram Mia

Patricia sa...

Hoppas ni kan gå tillbaks till Sandras gamla medicin. Vi får ju hoppas att det var just den nya tabletten som var orsaken till att hon inte mådde bra.

Va kul att ni ska iväg till helgen, alltid roligt att träffa vänner .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Bellan sa...

Känner igen det där med kraven... bäst att ta det så kravlöst som möjligt när det är skört. Ni är alltid så duktiga att läsa av och anpassa efter Sandra, tycker jag.
Hoppas ni får tillbaka er gamla allergimedicin.
Vad mysigt och trevligt det låter till helgen sen. Bra att det går att ordna så ni blir lediga.

Kramar om!
//Bellan