söndag 19 juni 2011

Pigg och friserad

Nu är man pigg igen och svackan över för denna gång. Om jag nu bara kunde ta det lite lugnt med sånt som inte är måsten… Det vore ju bra om man lär sig nån gång och inte bara kör på tills man blir för trött. Men man utvecklas ju hela tiden ;)


Jag snodde Sandras klipp-tid igår för det var mer akut på mig eftersom jag redan hade ändrat min tid en gång. Men jag lämnar tillbaks tiden i början av nästa månad. Sandra visste inget så ändringen gick smärtfritt och på henne märks det inte lika mycket om håret blir för långt.

När jag kom tillbaks, nyklippt och snyggare, så grillade vi. Det var ju uppehållsväder igår så det gäller att passa på. Efter maten ville Sandra hjälpa Göran med lite olika småjobb och han hade fullt sjå att hitta lagoma utmaningar.

Måla lite här och där

Och jag hade fullt sjå att hinna få undan efter maten och lite annat plock undertiden. Och packa korttidsväskan förstås. Ja, och fota lite då och då, också…

Pappas förstora golvläggarbyxor duger gott när det finns jobb att göra

Göran har varit lite bättre i både knäet och foten ett par dagar, trots jobb, så nu fick han allt få ordning på ”sex” här hemma medan han kunde klättra på stege. Cool va?! Tack fina Mia för hjälpen med skylten, vi är jättenöjda :)


Men efter det var det hög tid att gå in och få klart med alla bestyr vi hade att hinna innan det var dax för chipsmys för Sandra och Göran. Det blev mellis, toa och bad i en rasande fart, men Sandra var en solstråle och allt flöt på utan svårigheter.

Idag kommer mycket goda vänner hit en sväng. Vi är aldrig lediga samtidigt så vi har jättesvårt att få till några träffar, men vi har bestämt att vi måste ses minst en gång om året, så det försöker vi hålla.

Deras två flickor och Sandra går så bra ihop så man blir alldeles tårögd. Det har dom gjort ända sen dom var små och dom tjejerna är helt otroliga på att ta hänsyn till Sandra. Dom läser av direkt om hon börjar spåra ur och får med henne på banan snabbt som ögat igen. Så vi vill ju ses för Sandras skull också, eftersom hon inte får möjlighet att träffa kompisar så ofta. Sen att vi föräldrar trivs väldigt bra ihop också är ju en fin bonus :)

Så vi hoppas att Sandra är pigg när dom kommer, och att det inte tänker bli regn, för ute funkar bättre och inne är inte säkert att det funkar alls. Sen sover dom på campingen i närheten och Sandra ska ju till fritids och korttids imorgon, och Göran ska jobba, men jag hinner umgås med våra vänner en stund innan dom åker hem till sitt jobb igen.

Det är som det är och man är ju glad att man kan träffa sina vänner alls ibland. Men med god vilja från båda hållen brukar det gå att få till det på nåt sätt. Kul ska det bli hursomhelst.


Ha en fin söndag, alla som kikar in här!

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Sandra ser ut som en riktig arbetare med arbetsbyxor, bräda under armen och gången med raska steg som om hon vore hur upptagen som helst.. Härligt!!

Sex är bra ;-) och snyggt blev det..

Ha nu en fin dag och hoppas ni slipper regnet så ni kan vara ute med vännerna..

Kram Mia

Annelie L sa...

Skönt att du kunde ta frissa tiden. Man brukar alltid känna sig lite piggare och nöjdare efter ett besök i frissa stolen.
Sandra ser verkligen ut att trivas med att arbeta tillsammans med sin kära pappa.
Jag håller tummarna för att ni får sol så ni kan umgås med era vänner utan bekymmer. Så skönt att deras flickor går så fint ihop med Sandra.
Hoppas du får en skön ledighet efter helgen.
Den sista bilden du har i bloggen idag, så härligt fin den är, så rogivande vacker.
Tack vännen för att du delar med dig av dina fina bilder.
Och sex, ja det blev verkligen bra när väl Göran fick till det....
Kramar

Maritha sa...

Vad skönt att du fick frissa tiden när du hade större behov :-))

Jag hoppas verkligen att det inte kom nåt regn så ni kunde vara ute och umgås med vännerna.

Så då kommer det ledighet för dig nu Nina, skönt för dig vännen!

Kram Maritha

ann sa...

Vad bra att du fått krafterna tillbaka.Skönt att blir ompysslad hos frissan och bli fin i håret.Jag brukar försöka fara till frissan var 3:dje månad men nu har det gått över tiden,dags att boka ny tid.Vad trevligt med vänner som kommer på besök,njut av de få stunder ni ses.Kramar från Åland.

Unknown sa...

Det var väl en bra grej det där med att du kunde norpa Sandras frisörtid.
Skönt när man får ordning på håret! Jag får ge dig ett råd som jag borde lyssna på själv: Kör inte på i 190, det finns ingen anledning och du är lika duktig om du bara kör i 40! Jag har dock blivit tvungen att köra i 40 själv nu, då graviditeten sätter stopp, jobbigt men bra träning!
Kram på er!

Anonym sa...

Det är verkligen inte lätt att få till det där med att träffa vänner ibland. Det är ju så mycket som ska fungera, som måste fungera. Det måste ju kännas toppen att det funkar så fint med vännernas tjejer och Sandra, kul!
Hoppas att ni kunde umgås riktigt mycket och njuta i glada vänners lag :)
Kram och ha det så gott!
Lena

Bellan sa...

Då kan vi pusta ut för den här gången nu när du fått krafter tillbaka - man blir ju som sagt orolig för dig. Vi vet ju hur slitsamt det är att leva med diagnoser hela tiden....

Haha, visst är vi lite galna med kameran emellanåt eller hur? Går inte att låta bli den....

Ler med hela ansiktet när jag läser hur bra det funkar mellan Sandra och tjejerna! Hoppas ni kunnat mysa och ha trevligt allesammans ♥

Kramen tillbaka då ♥
//Bellan

Annelie sa...

Yohoo,, nu är min kommentering igång igen.. :o))

Hihi,, Sandra ser fö go ut när hon arbetar.

Mysigt för både er coh Sandra när era vänner med barn kommer..

Ha en underbar midsommarvecka.. // Kramen Annelie

Annika N sa...

Så kul att träffa era vänner igen och jättekul att barnen med trivs i varandras sällskap :-)Gott att höra att Göran känner sig bättre och du med.

Ha en fin måndag !!! Kram Annika

Mamma Z sa...

Ja att träffa vänner sker inte allt för ofta nuförtiden..så när man väl gör det känns det extra gott i hjärtat..Hoppas det gick vägen!

Och nu Nina..Nu är den där assistensansökan klar!! Tack vare dig och Bellan!! Superbra av dig att uppmuntra oss andra att söka det!!

Stora kramen