lördag 11 juni 2011

Lön för mödan

En trött dag och inte så frisk som hon ville tro att hon var. Så det blev mest ”vila i soffan” av igår med lite gnäll om att orka bada med jämna mellanrum. Ja, det är ju inte kul att vara sjuk när det äntligen har blivit badtemperatur i poolen.

Sen är det så också, att poolen är trasig… Det vet ju inte Sandra men vi hoppas att hon hinner bada lite i den innan den säckar ihop helt och hållet. Det vore ju taskigt om det inte blev nåt så som hon har längtat. Vi hade hoppats att den skulle hålla sig vid liv den här sommaren så kunde vi satsa på en ny till nästa år. Man tömmer den ju inte för nöjes skull, precis… Men den verkar ganska paj, så vi blir kanske tvungna att byta ut den snart.

Ihopsjunket

För övrigt skulle dom ju ringa från Hab igår, och gjorde faktiskt det också :) Så nu finns det hopp igen, för både dator, dataprogram, skrivare och Flexiboard. Känns bra det, även fast vägen dit har varit både längre och krokigare än vad som är acceptabelt. Blir det bra i slutändan så får det vara värt alla turer. Men jag ropar inte hej än… Visserligen är jag lovad allt nu, men jag blev ju lovad förut med och plötsligt gällde inte det längre. Så, som sagt, jag väntar med att dansa på bordet.

Sen kom en enorm trötthet. All ork bara försvann. Tänk om man hade en 4 veckors semester framför sig nu… Det vore nåt det!


Sandra var ju förstås också trött, men lugn. Det brukar vara väldigt många låsningar och utbrott när hon är sjuk annars. Vi tar ju bort alla krav och måsten som går att ta bort, men för Sandra är det kravfyllt att ta sig till toan, och det måste man ju då och då. Men det gick bra det mesta igår.

Sen blev det nattning tidigt, eftersom hon blev tröttare och tröttare, och det gick också bra. Inga låsningar och inget tjafsande. Det är så skönt att slippa bli arg och irriterad, särskilt när hon är sjuk. För även om jag vet att hon inte rår för sina låsningar, utan behöver hjälp att ta sig ur dom, så tär det ordentligt på tålamodet.

Hon sov halv sju! Och jag la mig tidigt, för jag var beredd på en bökig natt, men hon sov och sover än… Skönt, ju mer hon sover desto fortare blir hon ju frisk igen.

Så mycket mer har inte hänt här. Jag hoppas ni har det fint!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Sparkler sa...

Hoppas hon snart mår bättre, och även du får lite mer energi i dina batterier.
Jag hade tänkt skaffa en stor pool i vår trädgård med, men nu vågar jag inte. Våra barn har blivit djärvare, och kan få för sig att själva ta sig in om jag tittar åt annat håll. Och den risken kan jag inte ta. :/

agneta sa...

Hoppas också att Sandra snart är piggare och att det blir lite varmare så det kan bli bad i poolen. Skönt att hon sovit så bra i allafall, det bådar väl gott för dagen!? Ha det så gott och ta hand om dig/er! Kram Agneta

Anonym sa...

Aj då det var ju inte roligt att poolen håller på att säcka ihop. Det är ju inte det billigaste att ordan en ny heller.
Men så skönt att hon klarade sig från låsningar trots att hon var så trött. Ibland undrar man ju som förälder varför man blir så irriterad, men vet ju att det är för att de inte klarar av situationen de är i för annars skulle det ju inte hända??? Men ibland finns det verkligen inget värre än att tampas med just gnäll och låsningar.
Hoppas hon är piggare idag nu när hon sovit så länge så ni får en skaplig dag.
Och du den där fyraveckorsemestern följer jag gärna med på ;)
Kramar lite extra idag då för säkerhets skull
Lena

Annika N sa...

Hoppas innerligt att de nu håller vad de lovar. Att det ska behöva vara så jobbigt att få det man har rätt till.

Ha en jättefin Pingsthelg !!! Kram Annika

Maritha sa...

Nämen vad synd att poolen pajat precis nu när värmen kommer!
Hoppas hon blir pigg snabbt lilla damen.

Ja håller de inte vad de lovat nu så tar det nog hus h-vetet....... eller hur?

Ha det gott vännen!
Kram Maritha

Patricia sa...

Men va tråkigt med poolen, det är inte hål någonstans som ni kan laga?
Hoppas i alla fall att den håller så Sandra hinner bada lite .. =)

Håller alla tummar o tår för att det funkar med löftet från HAB, annars är det ju för jävligt .. =(

Hoppas er dag blir bra!

Må så gott!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Åhh gumman om jag kunde ge dig de där fyra veckorna semester....du är verkligen värd dom.
Hoppas att du snart känner dig lite gladare och piggare.
Massor av go kramar

Bellan sa...

Jobbigt att poolen håller på att ge sig. Det är inte nåt litet hål nånstans som ni kan laga? Sonen har stuckit hål på våran ett par gånger och då har vi lagat på utsidan med cykellagning och det har funkat.

Hoppas nu att Sandra snart är pigg igen. Det bådar ju gott iaf med tanke på att hon sovit rätt bra inatt. Hoppas du får orken tillbaka också - och det där med semester är ju tyvärr svårt att ta ut i det jobbet du har... Men du skulle verkligen behöva det!

Kramar om i ett försök att ge dig lite ork och kraft!
//Bellan