lördag 12 juni 2010

Behöver lite hjälp

Det hände inget speciellt här igår. Sandra såg sin nya film om och om igen. Men vi lät henne hållas, hon behövde den vilan. Trött efter mycket intryck i veckan och hostan är värre. Men vi hoppas det räcker med lite skör och trött ett par dar och snart piggelin igen :)

Det är omgjort i bloggen när man ska redigera, så nu hittar jag inte nåt här. Ifall nån kommentar inte kommer med så beror det på att jag inte vet vart den sidan, där man publicerar kommentarerna, är längre… Nån som vet? Tell me!

Ifall jag missar att publicera en kommentar och slänger mailet, menar jag. Då hittar jag inte sidan där man kan publicera och redigera inläggen… Så nu kommer ni väl att få stå ut med en massa fel också, sånt som jag inte upptäcker förrän jag har publicerat… Ååå, vad jag behöver den sidan! Nån som kan hjälpa?

Nu är iaf vårat ”musik-rum” tillbaks igen, sånär som på blommor, ljuslyktor och fönsterlampor… Får se om vi kan ha det framme sen. Göran lagade alla sladdar till högtalarna som Sune bet sönder när han var liten. Och fåtöljerna är på plats nu. Det blir nog lite mys där på måndag kväll, då vi är lite lediga :)

Medan Göran pysslade med det, och Sandra satt i badet, så plockade jag ner vinterjackorna i källaren, äntligen… Tänkte att det nog var dags för det, även om det känns som vinterjacka skulle passa bäst för tillfället. Skönt att komma ikapp lite med sånt som man gärna skjuter upp när det är annat, mer akut, som behöver göras först.

Avslutar med en gammal bild, tror Sandra är i treårsåldern sådär. Kolla hennes blick! Vem kan ana autism här? Jo, det kunde man ju, men det syns inte på bilden. Jag älskar den blicken. Så lycklig tillsammans med sin kompis! Kanske måste man själv ha ett barn med autism för att förstå det, men jag ville iaf visa den härliga bilden för er, även om kvalitéten inte är den bästa :)Ah.. Nu hittade jag sidan :)


4 kommentarer:

Patricia sa...

Tur du fick tag på de där Banan-filmerna... =)
Hoppas Sandra piggnar till snart och att hon inte fått den där jobbiga hostan som vissa verkar fått, som håller i sig i flera veckor.

Jag har blängt på våra vinterjackor ett tag här med...men de har inte blivit tvättade o undanhängda än... =)

Istället för konferens idag så blir jag kartläsare till Nicke som ska åka och besikta bilen o husvagnen i Örebro ... =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

Mia sa...

Jättefin bild. Jag förstår ditt "vemod". Men sen blev ju Sandra världens bästa på att va Sandra på sitt sätt. Kram

Okki sa...

Härlig bild... förstår din lycka :)
Hoppas ni får en trevlig helg.
Kram Okki

Maritha sa...

Oj, jag kan ju inte vara från datorn så här länge så jag missar dina bloggar. Mycket att läsa nu när jag fick tid!

Vad skönt att ni kan ha ett sånt mysigt rum att sitta och njuta av musik i.

Hoppas inte Sandra blir mer sjuk när hon får det så jobbigt då.

Ha en fin helg, själv jobbar jag!

Kram Maritha