onsdag 2 juni 2010

Länkat idag


När Sandra kom hem igår, skrek hon ”JAAAG OOORKAAAR SKOOOLAAAAN IMOORGOON” och det brukar betyda ”för trött för skola” men vi får väl se… Hoppas ju att hon bara är lite skör av andra orsaker, och då behöver hon skolan. Det är ju snart lov så det skulle vara bra om hon fixade dom här dagarna som är kvar.

Prommis å frissan var väl vad jag hade lust med igår. Och det vanliga innan Sandra kom, förstås, men lite slappa hanns med också. Jag behövde lite slappa igår! Och idag blir det handling och helst hinna dammsuga en sväng…

Jag har inte så mycket spännande att komma med idag så jag tänkte länka till en blogg jag läste nu på morgonen. Den handlar om otillräcklighet och är så bra skriven, kika in på Liten kompis och läs!

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Hoppas Sandra orkar skolan idag..

Slappa kan man behöva ibland, så gott att det hanns med av dig igår..

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Anonym sa...

Hoppas det blir skola iaf och att hon orkar fram tills lovet. Skönt att få slappa lite :-)
Sköt om dej !!! Kram Annika

Patricia sa...

Hoppas det blev skola och att du hinner fixa det du behöver..utan att stressa..och får lite vila med mitt i alltihop.. =)

Härlig bild, blev ju badsugen ju... =)

Ja vi får åka förbi er i sommar o "brumma" lite...kanske du kan få en liten åktur med Nicke.. hi hi

Ha en bra dag!!!
Kram Patricia

Mia sa...

Ha ha, Viggo brukar skrika "Jag är inte alls trött". Och då är han övertrött. Hoppas du hann slappa. Ska ni ut med husbilen i sommar? Vi funderar på att hyra men det kostar skjortan, kan kosta 8000-10000 per vecka här i Stockholm, suck. Vi får se, kram.