söndag 20 juni 2010

Korttids imorrn igen


Igår var en okay dag, men ganska skör, och det är ju inte så konstigt med tanke på omständigheterna. Men även om det är väntat så är det påfrestande med den där gnällrösten. Göran och Sandra gick iaf ut en sväng, och ute gick det ganska bra.

Eftersom Sandra var trött och skör så bestämde vi snabbt att säga till henne att poolen inte var uppvärmd än och det accepterade hon. Hon längtar för övrigt till fritids imorgon, för dom har också en pool på uppvärmning, och nya bikinin är nerpackad i ryggan :) Det är bara att hoppas på någorlunda badväder.

Vi hade tänkt käka ute igår, för dagen började så fin med sol å allt, men lagom till lunch blåste det upp och kom mörka moln. Att ändra ”äta ute” till ”äta inne” gör man inte gärna när Sandra är skör, men det gick bra det med :)

Faktiskt att hela dagen gick rätt bra, utan utbrott, trots att hon var skör och trött. För några år sen hade hon legat och kräkts vid det här laget. Då hade vi iofs aldrig utsatt henne för utflykt i skolan, skolavslutning, korttids, Kolmården och camping på så kort tid. Utflykten i skolan och Kolmården hade vi nog skippat helt för några år sen…

När hon hade korttids var hon alltid ledig från skolan efteråt, för hon orkade inte både skola och korttids samma vecka. Det var länge sen det. Innan vi bytte skola. Men oj vad det har hänt mycket när man tänker tillbaks. Saker jag aldrig kunde drömma om då…

Nu käkar damen frukost och vi hade lite sovmorgon idag, minsann. Jag vaknade inte förrän runt sju! Sandra hostade då, så hon vaknade nog av den hon med. Det var fasligt vilken envis hosta! Jag tror hon har hostat i en månad nu. Det är tur att hon är pigg i övrigt, hon bryr sig inte om hostan ens :)

Imorgon är det korttids igen så idag blir det att packa korttidsväskan. Man är inte van att ha korttids varje vecka, så det känns lite konstigt att det är redan igen. Men skönt, så klart :) Vi vänjer oss nog vad det lider. Jag glömmer lixom bort att jag måste packa väskan redan…

Tack för fina kommentarer om ändringen i bloggen, förresten! Fast jag är inte helt nöjd och jag hittar inte vart man ändrar färgerna längre. Det är lite omgjort, nämligen. För jag vill ändra bakgrundsfärgen där uppe, från ljusgrå till mörkgrå, så den passar bättre… Men det får väl duga tills jag kommer på hur man gör. Nån som vet vart man ändrar bakgrunds- och textfärgerna?

Ha nu en fin söndag!


3 kommentarer:

Maritha sa...

Måste vara skönt att det är såna positiva förändringar för Sandra.

Hoppas ni får en skön ledighet!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Ha nu en riktigt bra ledighet och hoppas du kan ladda lite batterier.. Även om allt gått bra så behöver nog batterierna laddas för en ny omgång jobb precis som hos mig :-)

Kram Mia

Anonym sa...

Härligt när man ser att förändringen går åt det rätta hållet.Skönt ni fick lite sovmorgon allihop.
Vad duktigt att hon skriver i boken.

Njut av ledigheten !!! Kram Annika