söndag 27 juni 2010

En rätt vanlig lördag

Jaha ja, här sitter man och kollar på nån skräckfilm halva natten så man alldeles glömmer att blogga. Alltså, jag brukar skriva lite då och då eftersom jag sällan har tid att sitta så långa stunder åt gången. Igår hann jag inte skriva nånting alls på hela dan, så det blev till att få ihop några rader efter filmen, mittinatten.

Sandra somnade sent hon med, så jag missade en del av filmen. Nu gjorde ju inte det så mycket. Jamenjagmenar, skräckfilm!… Hur mycket händer, egentligen? Inte så värst! Mest mörker och spänningsmusik och DAADAAA!!!! då och då.


Hursomhelst, Sandra måste ha sitt fönster öppet om nätterna nu och hon blir lite störd av ljuden där ute. Men vi hoppas att det ska gå bra ändå och att hon vänjer sig, för det lär ju vara lite folk i rörelse om sommarkvällarna.

Men när klockan börjar bli natt och hon fortfarande är vaken, tycker man ju att hon ska få gå på toa en gång till innan hon somnar. Hon går nämligen inte av sig själv, så man måste säga till. Det är bara det att när hon är trött, vilket hon ju är när klockan börjar bli för sent, så blir det tjafs direkt om man visar sig.

Så vi klarade av ett litet utbrott innan toabesök och omstoppning var klart. Sen dröjde det ett bra tag till innan damen somnade. Så, för husfridens skull, hoppas jag att hon tänker sova länge idag.

Det kan ju för all del vara så att hon istället har sovit ordentligt när hon väl somnade. För annars brukar hon vara vaken ett par timmar varje natt, och det är inte alltid vi märker det.

Nåja, det lär ju visa sig. Är damen pigg så ser det ut att bli badväder idag så jag tror minsann att jag ska göra henne sällskap i poolen senare :)


Igår var iaf en bra dag. Sandra och Göran spelade lite krocket (på Sandra-vis, förstås :)) innan det började regna, medan jag lagade mat. Vi hade tänkt grilla kyckling, men flyttade den planeringen till idag istället, eftersom det regnade igår.

Innan Sandras tv-kväll började så käkade hon chips med Göran, som hon brukar på lördagar, och jag packade korttidsväskan så den är klar till imorrn. Ja, nästan klar, det är lite kläder på tork som ska ner också. Damen har vuxit ur en massa kläder så vi måste fylla på lite igen. Vi får väl se om vi kan hitta lite shorts nu när vi har korttids.

Jag hann beställa lite foton också. Jag gillar ju fortfarande papperskopior, nämligen. Det är lite roligare att titta i en pärm än på en dataskärm, tycker jag. Sen gör jag ju egna pärmar åt Sandra med.

Nähä, nu ska jag fylla på min kaffemugg och kolla runt lite bland bloggarna jag brukar följa, tills Sandra vaknar och det blir full fart här. Jag hoppas att det blir en strålande bra dag för er som kikar in hos mig!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att även ni får en strålande söndag, med plask i poolen! Här skiner solen, men ännu är det lite kyligt i skuggan. Fortsätter det så¨här blir det en härlig dag idag också, så jag håller tummarna för det! Kram Agneta F

Maritha sa...

Vad bra att ni fick en fin dag. Hoppas Sandra får sitt bad idag!

Kramen Maritha

Mia-Marie sa...

mysigt ni haft det...härliga bilder =)
ska läsa ifatt lite också man hinner inte sitta här då solen tittar fram =) men mellan varven bloggar jag i allafall...

//Mia-Marie

Photo by Maria sa...

poolen hade jag gärna lånat idag.. Åh vad varmt och gott det har varit i solen..

Papperskopior gillar jag med och beställer med jämna mellanrum, snart dags igen så det inte blir för många åt gången :-)

Njut nu av kvällen och hoppas det går bättre att somna idag för Sandra..

Kram Mia

Patricia sa...

Hoppas Sandra sover bättre i natt så du slipper sitta uppe på tok för länge... =)

Poolbilden var ju för härlig...*splash*

Kram Patricia

Anonym sa...

Jag tycker också bäst om papperskopior och ska man visa någon lite kort så är det ju lättare att bläddra i en pärm. Ja det kan vara lite mer folk ute nu på kvällarna som kan störa om man har svårt att sova.
Ha en mysig ledighet !!! Kram Annika

Mib sa...

Kikar in nu och har visst haft en strålande dag både igår och i förrgår och idag :-)
Kram!