tisdag 1 juni 2010

En rätt vanlig måndag

Fick lite samtal fixade och en prommis promenerad igår. Det var ju skönt, vi har väl knappt varit ut nåt sen Åkes första operation… Snart fyra veckor sen… Så det var lite extra skönt med vardag och avkoppling igen.

Sen började Göran slipa staketet på altanen som behöver målas om. Alltid är det nåt att göra på hus och det här hör väl till dom lite tråkigare bitarna. Vi får väl se om jag hinner hjälpa till nåt innan Göran blir klar med det… Har jag tur är han snabb ;) det brukar han vara.


Sune är orolig och går efter oss och jamar hela tiden. Är vi inne vill han ut, är vi ute vill han in. Tror han letar efter Åke… Men tillslut kopplade han av :)


En av dom sista minnesbilderna jag har av dom tillsammans var strax före sista operationen. Åke låg på golvet och jag höll i hans sele. Eftersom han inte fick springa eller hoppa så var han tvungen att gå i sele när han inte var i sitt lilla rum.

Iallafall så låg han på golvet och Sune kom ner från övervåningen. När dom fick syn på varandra så jamade dom till båda två, sen sprang Sune fram till Åke och la sig mittemot honom och då kramades dom (ja, dom höll iaf om varandra) och slickade på varandras huvuden. Så goa dom såg ut! Dom tyckte så mycket om varandra! Synd att jag inte hade kameran då, men jag får ju ha minnet i huvudet istället.

Sandra mådde bättre igår, men så var det ju skoldag med, och det gillar hon ju. I skolan hade hon inte pratat något om Åke och hennes dag hade varit bra.

Med posten kom ett kort från gulligaste Mona. Bara sådär, utan anledning :) Fina ord om mig, direkt från hjärtat, gjorde mig så glad. Och ett jättefint halsband, tack snälla!


Mia tyckte vi hade en fin trädgård… Hm, näe.. inte riktigt. Men jag har tagit närbilder på blommorna, och då kan man tro att det är fint :)


Jag är ingen trädgårdsmänniska och vi har bott här sen -98 och fortfarande inte fått ordning på den enda rabatten vi har. (Blommorna ovan växer inte i den rabatten) Varje vår säger vi att vi ska göra färdigt, men så kommer det annat ivägen. I år blev det sjukhusräkning istället för blommor… Men nästa vår, DÅ!

Eller nästa…

Må så gott!

5 kommentarer:

Maritha sa...

Så skönt att Sandra har det bra i skolan med tanke på all sorg för Åke som finns hos er. Hon har ju iallafall förstått vad som hänt och varit/är ledsen för att han är borta. Vilka fina foton du lagt in på syskonen.

Du hinner så mycket annat och de blommor du har trivs ju bra ser det ut som!

Kramizar Maritha

Photo by Maria sa...

En härlig minnesbild du har av Åke och Sune, den kommer nog aldrig att suddas ut..

Trädgårds människa är inte jag heller, tyvärr får jag väl säga för man an ju ha det så himla fint.. Fast jag trivs i vår trädgård ändå..

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Mia sa...

Äh, vem gbryr sig om rabatter? Huvudsaken man har en trädgård att sitta i;-) Eller hur?
Kram

Anonym sa...

Man kan inte hinna allt och så är det bara, och du hinner ju med det viktigaste i ditt liv Sandra och Göran..och Sune :-) och det är ju huvudsaken !!! Många kramar ..Annika

tess sa...

Tyvärr ingen katt.... å läkare finns de tydligen bara konstiga så vi får se. Får söka när de är akut nästa gång... man tappar sugen om ja säger så.