torsdag 24 juni 2010

Helgerna avlöser varandra


Vi hann både städa och promenera igår, tack vara att vi städade lite slarvigt… :) Alltså bara det nödvändigaste och inget i onödan, liksom.

Efter prommisen köpte vi en midsommarblomma till taxichauffören, eftersom Sandra inte går på nån längre ledighet i sommar, utan kommer att åka taxi nästan hela lovet. Ja, annars brukar vi ju ge en blomma, eller nåt, när det är dags för långledigt.

När damen kom hem var hon pigg och glad, men lite småförkyld. Hostan verkar dock bättre, äntligen! Tror hon har hostat i över en månad.

Jag hade redan bestämt att vi skulle skippa medicinen, för idag ska vi till tandläkaren och då passar det perfekt med medicin och dusch redan på morgonen. Och imorrn passar det också bättre att få det avklarat på morgonen, så vi kan ”midsomra” bäst vi vill sen.

Ja, det är väl vad som kommer att hända idag. Sandra vill ju så klart bada i poolen om det är badväder, och det hinns väl med efter maten sen, när vi nu får måstena avklarade på fm.

Mycket helg blire, det är inte alla som har två helger i veckan. Ja, Sandra hade ju helg förra helgen, sen hade Göran och jag helg till igår och nu är det Sandras tur till på måndag och då börjar vår helg igen… Inga vardagar på två veckor! ;)

Inte konstigt att man knappt vet vilken dag det är… Men imorrn är det iaf midsommarafton, så långt är jag med :)


Må så gott!

4 kommentarer:

Maritha sa...

Vad bra det ordnat sig när ni fick era korttids dagar ändrade. Men ni är så väl värda att ha det bra du och Göran.

Hoppas hostan inte blir värre för Sandra utan att ni får en fin midsommar.

Goaste kramen Maritha

Anonym sa...

Hoppas hostan snart är borta och det blir fint badväder till poolen.

Ha en skön midsommar helg !!! Kramiz Annika

Anonym sa...

En skön och trevlig midsommar önskar jag er!

Kramen,

Agneta F

Photo by Maria sa...

Tur att du är lite med iaf ;-)
Hoppas den elaka dumma hostan försvinner och att ni får en toppen midsommar..

Kram Mia