tisdag 22 juni 2010

Mår massa bra :)

Här njuter vi ledigt, minsann! Kan det bli bättre än att träffa goaste vänner? Tack för titten och goa kramar Mona, Ida och David! Saknade er direkt när ni åkte… TUR vi ska till Grönan snart!... :) Ja, det är iaf så planen ser ut och nån gång blir det säkert.

Idag skiner solen och idag blir det prommis! Med lite picknick nånstans längs vägen, härligt! Fortsätter solen stråla så blir det nog grilla ikväll :) Det är inte så ofta vi kan grilla på kvällarna, eftersom vi måste anpassa oss efter Sandra. Så är hon hemma blir det alltid grilla till lunch, vilket iofs också är mysigt, på sitt sätt. Så länge det inte är för varmt.

Imorrn kommer damen hem igen och är sen ledig till efter helgen. Och då är det ju korttids och fritids igen! Jag har inte vant mig med att vara ledig varje vecka än. Tänk, vi ökade från 6 till 8 dygn, alltså två dygn mer per månad, och det gjorde sån fantastisk skillnad!

Men det beror ju på att vi ibland var långlediga förut, fredag-onsdag t.ex. och då blev det ju bara ett dygn kvar på den månaden sen. Om dessutom Sandra råkade bli sjuk så kunde det ju gå jättelångt mellan korttidsdygnen.

Nej, det är helt enkelt kanon att ha två dygn varje vecka. Ja, i stort sett, med några undantag. Vi ska ha några längre perioder i sommar och det kan vi ha tack vare att Sandra kommer att vara ledig lite.

Framför allt känns det toppen att vi kan unna oss att hitta på saker på ett annat sätt nu, utan att det känns som vår enda ledighet försvinner. Och om Sandra blir sjuk, eller behöver ledigt, så är det ju korttids veckan efter igen, så det gör liksom inget.

Avslutar med en bild på Sandra. Hon har börjat gå till Sune och gosa! Jag menar sådär spontant! Bara går fram till honom när hon ser honom och sätter sig bredvid och klappar! Av sig själv! :)Ha det kanon!

7 kommentarer:

Bellan sa...

Hej Nina!
Tack för dina kramar hos mig! De behövs mer än någonsin en dag som igår.

Visst är det underbart med avlastning så man kan hämta krafter och ni verkar ha ett bra upplägg just nu. Vi har 6 dygn/månad men utnyttjar 4 dygn. Vi sparar 2 dygn/månad och tar ut en längre period på sommarlov och jullov. Det är så skönt att ha den där längre perioden så man kan åka bort lite.

Ha en fortsatt trevlig och solig dag! KRAMIS!

Maritha sa...

Vad bra att det blev så positivt med ändringen av korttids för er, ni behöver också regelbunden ledighet.

Härligt att få träffa sina vänner och jag hoppas du kommer iväg till Grönan och karusellerna.

Ha en mysig picknick vännen!

Kram Maritha

Patricia sa...

Tänk att det blev så bra, att saker kan bli till det bättre, att ni får känna av ledigheten och ladda batterier, umgås med vänner o.s.v. Det är ni värda!!!

Hoppas ni fick en mysig picnik promenad... =)

Må så gott!
Kram Patricia

Anonym sa...

Härligt att det blev så här bra med 2 extra dygn, det är ni väl unnade. Kul med lite utflykter och att träffa kompisar.

Ha så underbart mysigt vännen !!! Kram Annika

mia-marie sa...

vilken fin bild - ser mysigt ut!
Ni verkar ha det så gott och avslappnat nu med ledigheter och picknick =)

Ha det gott och var rädda om varann...

Jesus Present - Fyrbåkenbloggen sa...

Vill också önska dig och din familj allt gott inför midsommarhelgen och en riktigt fin sommar! Tack för din hälsning till mig! Jag har blivit efter totalt i kontakten med mina vänner! Håller på att sätta upp en webbshop och skriver böcker, så tiden vill inte räcka för mig... hur gick det med din bok? Skrev du den eller skriver du på den? Du är så duktig på att förmedla det du vill säga, så det skulle bli en kanonbok! Kramar till er alla!

Mib sa...

Hej vad mysigt att hon går dit och gosar med Sune av sig själv liksom. Härligt! Egna initiativ är så kul :-)