tisdag 15 juni 2010

Väntar på värme


Okay, vi åkte väl och handlade en sväng igår iaf då. Mest för att man aldrig vet hur saker och ting tänker bli framöver. Lika bra att få lite handlat när vi nu visste att vi kunde det i lugn och ro. Så var det gjort och inga mer måsten kvar!

Göran har satt upp poolen, så nu väntar vi bara på badväder. Eftersom vi ska vara hemma mycket i sommar så blir det kanon med badväder och pool :)


Vi har inte haft den uppe på ett par år eftersom vi inte har varit hemma så mycket. Och när vi har varit hemma så har det inte varit badväder, eller så har Sandra inte varit ledig. Det är lite jobb att fylla den, och hålla den ren, så man gör det ju inte för en helg, precis. Sen tar det ju några dagar innan det är badtemperatur också.

Helst ska inte Sandra få syn på den förrän det går att bada i den. Den står på baksidan av huset, och där är hon bara på lediga dagar. Så med lite flax ser hon den inte när hon kommer hem om dagarna förrän det faktiskt går att bada i den.


Grönan… det får bli en annan gång. Men det är ju som det är när det är många pusselbitar som ska passa. Ekonomiskt sett så här efter Åkes sjukhusräkning så är det rätt okay, faktiskt. Och Grönan lär ju finnas kvar. Saknar mest mina vänner som jag hade sett fram emot att få krama lite… Men det ska väl inte dröja alltför länge får vi hoppas.

Idag strålar solen (än så länge) och vi har tänkt packa en liten picknick och ta en riktigt lång och härlig prommis. Ska bli skönt :)


Hoppas ni får en bra dag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får toppen väder på er picknick. Mysigt med pool, vi hade en liten bassäng när ungarna var små för vi har lite långt till havet. Har era pioner redan börjat blomma ? här är det knoppar men ingen har slagit ut än, lääängtar tills det för de är såå fina.

Ha det så mysigt !!! Kram Annika

Bellan sa...

Det såg härligt ut med poolen. Vi får väl tro att det snart kommer lite sol och värme. Vi har inte fått upp våran pool än men det får väl bli snart. Den räddade förra sommaren för oss eftersom vi inte så gärna åker med sonen till en fullpackad badstrand.

Ha en härlig dag med en skön promenad!
KRAMIS!

Photo by Maria sa...

Ja sommarväder vill vi alla ha nu, hoppas det kommer snart så vattnet i er pool blir varmt och jag kan ta på mig bikinin :-)

Har ni inge fönster mot baksidan som Sandra kan se poolen i?

Ha nu en bra natt och en härlig onsdag..

Kram Mia

Gabriella Sjödin sa...

Du har väl inte missat SM i Picknick?

Vi ser att du är en person som gillar sommaren och picknick och tror därför att det här skulle kunna vara en perfekt tävling för dig. Se mer information från pressmeddelandet nedan.

Gabriella Sjödin, Star PR


PRESSMEDDELANDE

Har du aldrig vunnit SM? Nu har du chansen
Den 11 juni går startskottet för SM i picknick, som arrangeras av GoGreen. Allt som behövs är att man delar med sig av sitt smultronställe och ett gott tips för picknickkorgen. Svenska folket kommer att rösta fram 21 länsvinnare, och en av dessa kommer att utses som SM-vinnare. Inte bara äran står på spel utan även en inspirerande matresa för två i Europa.

Picknick betyder att äta utomhus, oftast på ett enkelt och okomplicerat sätt tillsammans med goda vänner och familj. För många är picknick en frihetskänsla och maten smakar ännu bättre då den intas halvliggande på en filt i det gröna. Från den 11 juni arrangerar GoGreen SM i picknick. Tävlingen pågår till och med den 30 augusti.

– Vi vill inspirera människor att njuta av god och hälsosam mat tillsammans med dem man tycker om på ett naturligt och enkelt sätt. För mig finns det inget bättre än att ta tillfället i akt och njuta av en solig kväll eller en ledig helgdag med en picknick, säger Ankan Lindén, kock hos GoGreen och ordförande för den jury som utser vinnaren.


Tävlingen går till som följer:

1. Den som vill delta laddar upp bild på sin favoritplats, döper platsen och tipsar om något att bjuda på* under sin picknick på www.gogreen.se/picknicksm.
2. Svenska folket röstar på den plats som de tycker är bästa picknickplatsen, så tipsa gärna vänner och familj om att rösta på dig. De platser som har flest röster i respektive län den 30 augusti 2010 vinner länsmästerskapen och går vidare till finalen.
3. En jury med kocken Anders (Ankan) Lindén i spetsen utser en vinnare i SM i Picknick. Det som bedöms är plats och picknicktips.
4. Vinnaren presenteras på ett event i Stockholm den 11 september och får då, förutom äran ta emot en check som ger vinnaren möjlighet att uppleva matkulturen på nära håll i ett valfritt land i Europa.

För att följa tävlingen, rösta och få mer information om tävlingsregler, se www.gogreen.se/picknicksm

* Du behöver inte vara kock för att göra detta, välj bara din favoritprodukt från GoGreens Ready to Serve sortiment och tipsa vad den passar med, som GoGreen Salsa Mediterranean på en baguette med färska grönsaker.

För mer information:
Om GoGreen: Victoria Bätz, Nordic Brand Manager GoGreen, e-post: victoria.batz@lantmannen.com,
mobil: +46 709 27 87 75
Om tävlingen: Linda Bühlmann, Star PR, e-post: linda.buhlmann@starpr.se: 08-545 29 860,
mobil: 070-790 58 88