söndag 13 juni 2010

Fritidslängtan

Jäkla katt! Han väckte mig klockan tre! Gick bara inte att somna om sen. Vi som håller på att försöka få lite sommarlovstider här… Sandra behöver inte upp förrän sju när det är fritids, nämligen. På helgerna får hon ju sova tills hon vaknar, men det brukar bli samma tid. Nåja, huvudsaken vi lyckas ändra Sandras tider lite, en annan klarar ju förändringarna, liksom :) Fast jag hade gärna sovit liiite till, faktiskt.

Det ska iallafall bli skönt med lite ledigt imorrn, även fast jag inte är slutkörd på nåt sätt. Sandra hostar men är frisk så det känns inte som hon ska behöva vara hemma. Isf säger dom väl till på korttids. Jag är så noga med att hålla henne hemma och göra allt rätt jämt, så jag tänkte öva på att ta för oss lite mer, utan att få dåligt samvete :)

Om Sandra själv var dålig så var det ju ingen tvekan, men hon är pigg och som vanligt, förutom väldigt uttråkad och vill till fritids. Fast ibland är det svårt att veta om skörheten beror på att hon behöver vara hemma eller att hon behöver till skolan/fritids. Men hon har tjatat om fritids ända sedan avslutningen i torsdags, så vi gissar att det är det den här gången.

Vi hoppas väl det, för det är inte lätt att ha henne hemma när hon behöver iväg. Riktigt jobbigt, faktiskt, med väldigt mycket gnäll om det mesta. Helst ska man ju vara sysselsatt varje sekund och ha ett schema utan minsta dötid.

Göran fixade sallad till kvällen igår, med lite vin som var kvar sen förra korttids, så det blev lite mys i soffan. Vad det blir av idag vet jag inte än, mer än att Sandra vill gå ut. Så det får hon ju, förstås, om vädret är någorlunda okay.
3 kommentarer:

Maritha sa...

Skönt att ni fick lite mys på kvällen det behövde ni!

Bra om du tar för dig lite mer Nina.

Ha en bra söndag!

Kram Maritha

Patricia sa...

Skönt att hon mår bättre även om hostan är envist kvar...det är ju sån hosta som går har jag hört.

Fy för att bli väckt så tidigt och inte kunna somna om, jag tyckte jag blev väckt tidigt när klockan bara var 6 i morse och låg där o snurrade till 7 innan jag gav upp...hoppas du orkar hålla dig vaken hela dagen... =)

Tror det är på tiden att ni "tar för er" lite mer och inte har dåligt samvete för det...klart hon ska till fritids...det mår ju Sandra bäst av... =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Att ta för er en del tycker jag gör ni helt rätt i.. Finns så många föräldrar som tar för sig allt för mycket och då får de som inte gör det stå tillbaka och det är ju inte helt rätt..

3 var ju lite att ta för Sune men han tyckte väl att han sovit klart ;-)

Ha nu en bra kväll..

Kram Mia