söndag 25 mars 2012

Tar det lugnt

Lördagen var bra och Sandra verkar frisk och ganska pigg. Så klart är vi ju lite försiktiga med tanke på att hon har varit ordentligt sjuk ganska länge. Man märker ju att tröttheten kommer fortare och att hon inte orkar lika mycket.

Vi var ute en sväng och blåste lite såpbubblor iaf, och Sandra fick sig en liten biltur med Göran medan jag packade korttidsväskan. Så mycket mer orkar inte damen.


Men det där att leva normalt är ju inte helt enkelt. Iaf inte när Sandra sitter i badet. Jag kan ju inte vara i samma rum när hon badar, för det skulle stressa henne, och tänk om jag inte hör ifall hon börjar krampa… Så man sitter på helspänn och lyssnar efter minsta ljud. Det hade varit skönt med en övervakningskamera, faktiskt.


För övrigt kom nog allt som hänt ikapp igår kväll, när livet började lugna ner sig lite, så jag kände mig nästan lite nere eller ledsen på nåt konstigt sätt. Men det var väl kanske väntat efter en ganska jobbig vecka.


Om dom ringer från vikariecentrum imorgon så får jag nog tacka nej. Ja, imorgon ska vi ju på utbildning, men på tisdag behöver jag nog ledigt om Sandra mår bra och är kvar på korttids. Vi kommer dessutom att vara lite beredda på att hämta hem henne om hon är för trött.

Nåja, idag blir en lugn dag och om vädret är lika skönt som igår så går vi väl ut en stund och njuter av vårsolen.


Önskar alla som kikar in en fin dag!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Nina! Det finns ju babyvakter med kamera i. //Sandra

Maritha sa...

Absolut ska du tacka nej till jobb och vara ledig, det har varit lite mycket förra veckan!! Så försök att njuta av en "Nina-dag" innan hon kommer hem :o))

Klart du påverkades efter all oro som blev med krampningen och när det lugnade sig tappade du lite luft!

Ha en fin söndag!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Klart du skall tacka nej om du skulle få jobbförfrågan.. Du/ni behöver vila så ni kan orka med resten av veckan..

ha nu en fin söndag..

Kram Mia

Annelie L sa...

Vilka härligt vårliga bilder du har idag, man blir glad av dom.
Klart att du ska vara ledig, det måste du helt enkelt vara, ni fick ju ingen ledig helg förra veckan och dagarna som gått har inte varit dom lättaste.
Hoppas Sandra ar pigg och orkar med kortis så att ni har chans att vila upp er.
Massor av go kramar // Annelie

Susanne sa...

Hoppas ni haft en bra dag i dag och att du Nina fått lite tid för återhämtning också.

Kram/Susanne