torsdag 29 mars 2012

Lite oroligt

Det var en riktigt seg dag igår. Vi orkade ingenting och sen visade det sig att även Göran blivit smittad den här gången. Han har ju annars klarat sig under alla sjukorna vi har haft. Nu hoppas vi att inte Sandra behöver få alla…


När hon kom hem efter skolan var hon trött och grinig så vi bestämde direkt att hon blir ledig som idag. I boken stod det att hon hade haft problem med benen på korttids även under tisdagen och det märkte vi hemma med frampå kvällen.

Efter badet kunde hon inte resa sig utan både Göran och jag fick lyfta upp henne. Hon verkade inte kunna styra sina ben :( Sen när jag blåste håret på henne så verkade hon inte känna stolen hon satt på. Det här liknar det som hände för ett år sen och det känns väldigt olustigt.

Jag ska ringa sjukhuset idag så får vi se vad dom säger. Det värsta är ju att hon inte kan förklara hur det känns utan vi kan bara gå på vad vi ser. Sen plötsligt funkar hon igen, och så kommer det tillbaks efter ett tag. Ganska oroligt är det ju när man inte vet vad det är.

Det är ju inte det roligaste med undersökningar för nån, och ännu jobbigare blir det ju om man dessutom har autism. Men vi gör det vi måste och det viktigaste är ju att dom hittar vad felet är och kan hjälpa henne.


Men jag har iaf haft bra nytta av bloggen för det var ju bara att gå tillbaks till april/maj 2011 och läsa och jämföra. Väldigt likt är det, förutom att det verkade vara mer yrsel då än nu och då var även armar och händer påverkade. Då sa dom att dom skulle kolla vidare om det kom tillbaks. Så jag antar att dom ska det nu då. Men jag försöker att inte ta ut nån oro i förväg utan ska ringa först. Vi vill ju samtidigt att det utreds ordentligt, förstås.

Ja, orolig är man ju och sova är ju överskattat. Tur det kommer fler nätter att sova på framöver. Jag som tänkte att vi började bli krya nu så jag kunde skriva lite roligare inlägg än om olika sjukor. Jaja, ni får väl stå ut ett tag till, verkar det som.

Förutom det där med benen och en del tröttgnäll så funkade kvällen bra och natten har varit lugn. Förhoppningsvis sover damen ett tag till för än är det ju inte riktigt morgon…

Sune slår ihjäl en stackars humla som tydligen var god..


Hoppas ni får en kanoners dag, ni som fortfarande kikar in här!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Maritha sa...

Så bra att du kunde kolla i bloggen om hur det var!

Så tråkigt att Göran inte är pigg, jag tycker det räcker hos er nu!

Sköt om dig gumman och hoppas du kan få lite tid för vila!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Ja bloggen är bra när man kan kolla tillbaka..

Hoppas de gör en riktig utredning av Sandras åkomma nu för det lät ju inget vidare =(

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Tina sa...

Det är svårt att inte oroa sig, men bra tänkt att söka först. Jag håller tummarna att det går smidigt för er. Lider med er alla 3. Typiskt att Göran skulle åka på det också mitt i allt. Men vem har sagt att nåt ska vara lätt ??.....
Massor av kramar och tankar till dig, Tina

Annelie L sa...

Stackars lilla gumman och stackars er, kan det inte vara färdig sjukat snart.
Även om det inte blir så vidare roligt att behöva åka till doktorn igen, så hoppas jag att de gör en riktig utredning på Sandra så att ni får veta vad det beror på.

Zikoria är inte så förtjust i humlor, men Chester däri mot han fångar dom och äter dom...
Hoppas nu Göran inte blir lika dålig som du varit och att ni alla kryar på er.
Jag tycker inte alls du har en tråk blogg, det är vardag du skriver om, er vardag och det är så här den ser ut just nu.
Kram vännen och lycka till!!
Annelie

Birgitta sa...

Bra att det blir uppkollat i alla fall, även om det är jobbigt! Ovisshet är alltid sämre än visshet.
Ha det så bra det går ändå! Det är inte tråkigt att läsa, men tråkigt för er att ni inte blir friska!
Kram Birgitta

agneta sa...

Vad tråkigt att ni aldrig blir riktigt friska! Hoppas verkligen att de utreder vad som "felas" Sandra, så att hon får må bra och ni känna er lugnare!Tänker på er <3

Kram Agneta

Annika N sa...

Hoppas att de kollar upp det snart. Oroligt både för henne och er att ha det så. Synd att Göran med är sjuk.

Många kramar !!! Annika

Susanne sa...

Vännen, det där med Sandra låter lite oroväckande men det behöver ju inte vara nåt allvarligt. Jag hoppas ni får hjälp med en riktig utredning denna gång.
Kramar och krya på er!

Mamma z sa...

Nä, nu får det väl ändå räcka för er kan jag tycka..om inte annat få veta vad som är vad..oron är ju inge rolig och som du berättar, att hon själv inte kan påtala vad det är..

Bamsekramen och en massa krya på kramar