söndag 4 mars 2012

Det blir bättre och bättre dag för dag

Som ni förstår så finns det inte så mycket att skriva om just nu. Sandra sover, vaknar och vill ha uppmärksamhet, sover, vaknar och vill ha uppmärksamhet, sover… Ja, som det brukar med sjuklingar som tycker det är tråkigt att inte orka så mycket mer än att sova.


Jag har inte kollat nån temp men det behövs inte längre, tror den är på väg bort nu, så det går åt rätt håll och vi har bara att låta det ta den tid det tar.

Jag blir lite rastlös av att inte kunna göra nåt annat än att passa henne och ute var det ett härligt fotoväder igår, men det kommer ju fler såna dagar.


Lite tålamod lär ju gå åt idag, när febern inte håller henne mest sovandes. Hon reser sig i soffan och slänger iväg lakanet och sen sätter gnällandet igång. Vill bli omstoppad men lägger sig inte. Då blir jag irriterad och går därifrån och då får hon ett utbrott. Ja, så håller det på såna här dagar, bara att bita ihop…


Men det går ju åt rätt håll nu, som sagt, så det blir ju bättre snart :)

Jag önskar er en härlig vårdag!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Tina sa...

Låter bra, var rädda om er. Kram

Maritha sa...

Bra att det går åt rätt håll för henne så nu håller jag alla tummar att ni håller er friska!!!!!

Söndagskram Maritha

Susanne sa...

Vad bra att Sandra håller på att pigga på sig. Blev lite bekymrad när du skrev att hon hade 42 gr,
men det kanske brukar vara så.

Kram Susanne D

Susanne sa...

Skickar på nytt, vet inte om mina kommentarer kommer fram till dej Nina! Får ingen text att kommentaren kommer att publ. efter godkännande.
Det är bra att Sandra kryar på sig.
Kram till er båda.

Susanne D

Annelie L sa...

Det är naturligtvis jätte skönt att det blir bättrenoch bättre med Sandra, även om det alltid är som jobbigast precis i det läget då de inte är så sjuka så de inte orkar göra något,men inte heller så pass pigga så de orkar med sig själva fullt ut.

Hoppas verkligen att du och Göran håller er friska. För den här influensan är verkligenninget roligast ha.
Kramar om er alla .