lördag 24 mars 2012

Härliga tider

Penicillinet går bra! :) Sandra äter utan protester trots att hon inte vill ha glassen som hon får i en skål efteråt. Och hon säger att hon blir frisk fortare om hon tar sin medicin. Kan ju inte bli bättre! Och friskare har hon verkligen blivit. Det är bara hostan kvar, men hon ska ju äta penicillin hela veckan. Pigg och frisk i övrigt är hon iaf så det lutar åt vanlig vardag, skola och korttids på måndag. Sååå skööönt!

Med glass o chokladsås går medicinen ner

För övrigt var igår en sån där ”njuta-av-att-vara-hemma-dag” och jag bara gick här och kände mig glad över att vi börjar bli friska igen. Och att Sandra klarar att ta sin medicin, och att hon mår bra. Att det inte visade några tecken på epilepsi och att hon inte gjorde sig värre illa när hon föll i krampen. Och att sova i egen säng, duscha i egen dusch och dricka eget kaffe :)


Jag orkade knappt gå ut i vårsolen, men tog iaf en liten kortis med kameran på tomten. Frampå eftermiddagen gick Göran till apoteket och hämtade ut medicinen som vi behöver ha tillhands ifall Sandra skulle krampa igen framöver. Så packa ner medicin i skolväskan och korttidsväskan och informera alla berörda. Samt se till att det finns choklad till hands på alla ställen, om Sandra inte får i sig nån mat på en hel dag, för att förebygga lågt blodsocker igen.

Hjälper pappa med lite småjobb

Sen fixade vi med en ”babysitter” eller vad dom nu heter, i badrummet så vi direkt kan höra om det händer nåt i badet, för tänk om hon börjar krampa där, liksom… Hua! Man måste ju alltid höra henne, men kan sällan vara inpå henne, så en sån gör ju att vi snabbare hör om nåt händer. För en kramp låter ju inte så mycket att man nog inte hinner reagera direkt annars.

Så en sväng med husbilen :)

Så nu har vi gjort vad vi kan och i övrigt tänker vi inte oroa oss mer. Händer nåt så är vi förberedda, men gå och oroa sig är ju helt meningslöst. Att vara förberedd ger ju trygghet och sen tänker vi leva på som vanligt, helt enkelt. För det är inte alls givet att det händer igen.

Sune njöt o käkade gräs

Nu väntar en helt vanlig helg och vädret får avgöra lite vad vi hittar på. Inga stora planer har vi, utan det kommer att bli lugnt i vanlig ordning, så Sandra har orken kvar inför kommande vecka.


Jag önskar er alla en fin helg och glöm inte sommartiden imorrn. Sommartid… Mmmm, det smakar det! :)

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Maritha sa...

Så glad man kan bli när manläser bloggen nu när hon piggnar till och du känner dig bra efter allt som hände!!!

Jotack jag ställde om min klocka i morse så jag inte kommer till jobbet kl.6 i morgon.....det har nämligen hänt :o))

Tack för titen på dina vårtecken!

Kram Maritha